Gravidhjärna

Det var någon av er som kommenterade att det var söndag igår och undrade om inte jag hade internetfri dag då. Haha, just det! Jag har helt glömt bort dagarna sen jag kom hit. Så mycket i tankarna men också har jag blivit drabbats av någonting som kallas för ”Gravidhjärna” blir så irriterad på mig själv ibland att jag är så glömsk och virrig numera. Brukar alltid ha koll men har gjort jättemånga missar nu på senare tid och det blir värre och värre ju längre in jag är i graviditeten. Haha, Bill tycker dock att det här är jättekul och lättar alltid upp stämningen när han ser att jag blir besviken på mig själv. 

Åt andra sidan är det skönt att man kan ha det här som ursäkter när man gör sina missar. Folk är mer förlåtande och accepterar att man är lite hollo ändå, haha. Får väl rida på det här tåget så länge jag kan.

Jag kom på precis att jag skulle boka våra spabehandlingar men glömde helt bort!!! Det ordnar sig nog, så det är ingen fara. Ursäkta, gravidhjärna här 😉 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *