Framme i Koh Samui!

Hey från Koh Samui! 

Jag har flugit hit till Koh Samui flera gånger och beundrar deras flygplats varje gång. Den är så himla charmig!
Vi blev upphämtade av hotellpersonalen när vi kom fram. Allting gick supersmidigt, har checkat in och fått nycklarna till villan. Nu ligger vi båda i sängen och är lite myströtta. Vi vaknade liksom fem imorse, förmodligen p.g.a. jetlag. Så en powernap känns väldigt lockande för oss just nu.
Den enda planen vi har för kvällen är middag, sen ser vi vad vi hittar på för skoj. Det kan vara ganska skönt att vara planlös ibland. Speciellt när man är här för att koppla av. 🙂 

#Babymoonfeeling

1 kommentar

  1. Hej Foki! Vi brukar åka till Khanom när vi är i Thailand, har blivit hela familjens favorit. Ett tips är att hyra båt på Koh Samui och be dom åka emot Khanom och viken där dom rosa delfinerna håller till. Det är en fantastisk upplevelse att få se dom. Finns bara på två platser här på jorden.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *