Room service

Älskade ni, 

Har ni haft en bra dag? Det har vi haft, men åh vad trött jag är just nu! Har precis ätit senmiddag och kommer att somna i vilken minut som helst.

Idag började jag dagen med att äta brunch tillsammans med min projektledare för tillverkningen av Zoiraks produkter. Vi inledde veckan lite grann på vad som måste hinnas med under tiden jag är här. Bill fick också följa med så att de fick lära känna varandra. Min projektledare är ett år äldre än mig och vi har alltid kul ihop när vi jobbar. Eftersom vi har samma humor och intresse. Vi klickade direkt och jag älskar att jobba med honom! Kan nog inte ha en bättre kollega.

Direkt efter brunchmötet mötte vi upp Bills kompis som bor här i Bangkok med hans tjej och deras ettåriga bebis. Vi fikade och kollade på bebissaker i Paragon tillsammans. Fick en massa tips av dem som har köpt för mycket onödiga saker som förstagångsföräldrar, haha. Lätt hänt att man gör det säger de!

Efter det fick jag hjälp av Bill att åka till någon form av bussgods här i Bangkok för att skicka vidare kläderna som vi har tagit med och ska skänkas till välgörenheten, jag fick inte tag på min chafför sen jag landade i Bangkok. Han brukar alltid hjälpa mig med sådana här ärenden men det gick bra att åka själv ändå, dock tog det lite tid med trafiken fram och tillbaka men det är ingen fara. När jag var på väg tillbaka till hotellet fick jag ett meddelande från min chaufför att han har varit sjuk och stängde av mobilen. Nu är han frisk igen och kan jobba. Men jag vill inte sätta honom på jobb direkt så jag sa att han borde vila lite till så kan vi ses om en vecka ungefär.

Vi kom fram till hotellet vid 21:00 och Bill ville egentligen ut och äta middag men jag var helt slut. Så jag föreslog att vi kunde bada, beställa in room service och titta på Lost, precis som hemma men med hotellmat och inte Fokimat. Det blev lika bra ändå! 

Sov gott kära ni! Imorgon åker vi till Koh Samui, vi ses där! 

Förlåt att min fästman alltid gör konstiga grimaser, han älskar att förstöra mina perfekta ”influencer stage:ade” bilder. Haha, det har typ blivit lite av hans mål i livet.  

5 kommentarer

 1. Hade inte du som du sa ett tag internet fri söndagar? Har du inte alls det mera? Ursäkta tycket nog mycket om din blogg bara är en som funderar…

  1. Det har jag! Helt rätt, dock glömde jag bort det den här söndagen haha 😀 är utomlands, i babymoon-tankar, mycket i hjärnan, blandar ihop dagarna och glömde bort det helt enkelt!!! Första internet söndag på ett halv år ?? Får ta igen det sen ? Kram!

   1. Cecilia

    Därför blev jag så förvånad då jag klicka mig in här och tirta att du på en söndag bloggat. Men inget fel med det bara roligt att läsa. Lycka till på resan!??

 2. Viktoria

  Jag undrar vem Zelda kommer att likna mest av er och om hon kommer att se mer svensk eller thailändsk ut. 😛

 3. Förlåt att detta är helt off topic, men vart tittar du på Lost? Jag har letat som en tok för att hitta den o streama! Vore evigt tacksam om du kunde hjälpa mig hitta vart jag kan strema den! Älskar din blogg dessutom och du verkar vara så otroligt härlig som person!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *