Slept like a baby

Vi har kommit fram för ett par timmar sen och är framme på hotellet här i Bangkok. Klockan är 17:30 ungefär. Ska möta upp Paah om 30 minuter för middag, får se om hon ska hänga med på bio sen.

Resan hit har gått superduper bra, jag åt massor och sov som en bebis efteråt. Drömde roliga drömmar t.o.m. vilket är ganska bra tecken då jag förmodligen sov ganska djupt.

Vill bara hålla er uppdaterad att vi är framme och är oskadda. Nu ska vi ut en sväng, vi ses kanske igen om en liten stund!Önskar er en underbar dag älskade ni 

Kocken presenterade maten och delade ut menyn.

Den här efterrättsvagnen är den bästa jag vet!!
Förra gången tog jag en av varje efterrätt, men jag fick hålla mig denna gång 😀 

Zelda mår bra, hon sparkas och rör sig som vanligt. 

2 kommentarer

  1. Vilken dröm att få flyga sådär! Vilket bolag/flight ska man boka för att få det så får underbart? Skulle kunna döda för att få ge de till min dotter när vi ska till Thailand hon och jag ?

    1. Ja verkligen 🙂
      Nu åkte vi med Turkish Airlines eftersom vi ville stanna en stund i Istanbul för att gå på breaking bad cafét. Vi har åkt med turkish förut och tycker att de har den bästa maten på planet och loungen är bara to die for! Annars är Qatar alltid ett säkert kort för mig. Hög standard på allt. Har även åkt finnair många gånger när jag vill ha korta anslutningsflyg men maten och servicen är inte lika bra. Thaiair är dyrare men då har man åt andra sidan ingen mellanlandning, stor fördel också när man är på flygplatsen i Bangkok då de har egen incheckning och ingång till gaten. Jag åker ofta med de flygbolag ovan när jag ska till Thailand. Kramar <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *