Cinema with my honey

Bill bokade våra stamplatser till filmen Justice League på hans absolut favvobio här i Bangkok för någon vecka sedan. Han har längtat efter att gå på bio här och önskade att det borde vara det första vi gör när vi kommer fram till Bangkok. Så det blev en liten date night för oss efter middagen med Paah.

Trots att jag redan var mätt av den stora middagen med 5 olika rätter som vi dessutom avslutade med glass och desserter gick jag runt och plockade i salladsbaren och gotti-gotti-baren i bioloungen ändå, haha. Alltså, jag bara äter, äter och äter. Det känns lite farligt just nu när jag kan stoppa i mig hur mycket som helst i magen. Det här är vad jag var lite rädd för, att jag inte kan kontrollera min kost och aptit när jag är här i Thailand. Allting ser så gott ut, jag vill äta heeeeela tiden!!! Jag vill såklart kunna unna mig, men vill samtidigt vill jag vara hälsosam. För mycket är ju inte bra men lagom mängd är ok. Hur ska det här går? 

Mysiga biosängar med gratis minibar dessutom! 

5 kommentarer

  1. Det känns som att du tampas mycket med matnojor nu. Stämmer det?
    Släpp det bara!

  2. Är det inte ofräscht med såna sängar, med täcken och kuddar som andra legat i tänker jag? De kanske byts vid varje visning?

  3. Du behöver inte oroa dig så mycket över maten, glöm inte att det är helt naturligt att man äter mycket mer nu pga man har ett barn i magen 🙂 <3 En del äter mycket mer än "lagom mängd" när de är gravida + går upp en del. Medan en del äter som vanligt och går inte upp så mycket, men det är såklart olika för alla! ^^ Du behöver inte få dåligt samvete över att du äter mer, det är bara normalt!

    Du är superfin som vanligt och hoppas du har det trevligt i Thailand! 🙂

  4. Ät mer än du brukar, du har ju nu en halv person till att mätta! 😛 Försök ha koll på sockret bara. 😉

  5. Åh så mysigt!! Saknar Thailand!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *