Babymoon starts now!

Nu är vi på väg! Sitter i loungen och äter lite frukost. Jag har tagit på mig de bekvämaste kläderna, nattlinnen, mamma leggings, mys-cardigan, stödstrumpor och är resredo. Jag har inte bokat in något jobb som jag brukar direkt efter jag landar i Bangkok så jag behöver inte klä upp mig så fin, haha. Dock ska vi göra ett litet stop i Istanbul för att bocka av en av mina reseupplevelser från min lilla bucket list. Kommer ni ihåg Breaking Bad caféet som jag skrev här i bloggen för två år sedan? DEN SKA JAG BESÖKA NU! Vi kommer ju inte att kunna resa på ett tag, gäller att passa på här hehe.
Det lät lite fel när jag skulle förklara för pappa igår att jag har länge velat besöka det här caféet. Eftersom pappa har aldrig sett Breaking bad förklarade jag att det är ett knarklabb-tema på kafféet. Hahaha, han var lite osäker om det är något som man borde besöka eller inte.

Nåja, mina föräldrar har varit tydliga nu att jag inte ska ha samma tempo som jag brukar när jag är i Thailand. Dvs, stressa med jobbet och åka runt till många olika ställen på en dag. Folk får helt enkelt komma till mig med jobbet den här gången och vi ska försöka göra det mesta av jobbet i hotellet. Tur att många har överseende, men jag får samtidigt lite dålig samvete att jag har ställt till det. Resorna till fabrikerna kan vara otroligt långa och nu måste de släpa med alla samples och saker från fabriken… Vi får helt enkelt göra vårt bästa 🙂

Önskar er en underbar dag älskade ni! Så hörs vi snart. 

2 kommentarer

  1. Hoppas att resan går bra! Och spännande att besöka det där caféet 🙂

  2. Var rädda om er. Istanbul är ett ganska osäkert resmål just nu då det varit mycket på sistone. Håll er borta från stora folkmassor och helst stora turistområden!

    Sorry, mamman i mig kom fram nu. 🙂
    https://nouw.com/missj

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *