Bills första farsdag

Heeey älskade ni! 

Glad söndag! I vanliga fall brukar den här dagen vara min lediga dag. Socialmedia och internetfri-dag, men jag hade den redan igår så idag kan jag leva som vanligt igen, haha. Dock ska jag inte använda datorn för mycket ändå, för att jag ska fira Bill eftersom det är ju Bills första farsdag idag. Jag vet att Zelda fortfarande ligger i magen men Bill har redan kommit in i papparollen så det får räknas som Bills första farsdag redan nu.
Jag har gett Bill ett års gymkort som farsdag present. Han har nämt att han ville komma igång med träningen under vintern så jag gick ner och köpte gymkortet till honom. Han blev jätteglad. 🙂

Dock åkte Bill till skjutbanan precis men han är tillbaka om två timmar ungefär. Ska passa på att göra lite mysigt här hemma under tiden och något gott som han kan äta direkt när han kommer hem. Nu är det min tur att pyssla om min man. Han har tagit hand om oss så himla bra under de senaste månaden och förtjänar verkligen all kärlek som han kan få.

Shout out till alla grymma pappor där ute! Själv har jag redan ringt till min superpappa och pratade med honom i över en timme, haha. Han är verkligen min hjälte och mitt allt. Jag känner mig så lyckligt lottad att jag har honom.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *