Stress free day

Har precis lagt på telefonen, pratade med min kära pappa i en hel timme. Vi har alltid så himla mycket att prata om, ibland vet jag inte var vi får allt ifrån.
Pappa har suttit och jobbat jättemycket med hans pappersarbete, det är ju vid den här tiden på året som han rundar av det fysiska jobbet och övergår till det psykiska. Även jag har mycket att tänka på just nu… därför var det extra roligt för oss båda att få skratta av oss lite och förgylla varandras kväll med lite pappa-dotter snack.

Jag ringde upp pappa ikväll p.g.a. att jag körde fast med jobbet, så fort jag kör fast måste jag släppa taget och gör något annat som är avslappnande, och pappa kom upp i mina tankar. Jag bad honom berätta roliga skämt för att bota mitt problem, haha. Mitt i allt skrattande varvade vi med lite jobbsnack, pappa sa: – Men gud vad vi pratar om jobb hela tiden. Men jag svarade att jag faktiskt uppskattar det. Det är lite av vår grej i familjen, vi har något gemensamt och kan bolla idéer med varandra vilket jag uppskattar. Vi förstår varandra på ett helt annat sätt och prioriterar våra tider på samma sätt. Jag är lyckligt lottad att jag har entreprenörföräldrar som faktiskt ger mig råd och inspiration. Det är lite fuskigt att jag har den här turen egentligen, men jag tar verkligen vara på tillfällen. 

Idag har jag jobbat på som vanligt, dock är det mycket i mina tankar just nu för att det är bara 1 vecka kvar innan vi åker till Thailand. Men jag har unnat mig en sovmorgon till 10!!! Varit på ett möte, förberett min att göra lista som jag ska utföra i Thailand, Yun kom över och vi lagade sushi tillsammans, nu sitter jag i badkaret och jobbar på i min egen takt. Mycket mail och meddelanden som är obesvarade fortfarande. Om jag inte hinner svara alla mail ikväll kan jag fortsätta imorgon. Jag kör en sån stressfri dag idag, gör saker och ting i min egen takt, tar det som kommer. Viktigt att inte stressa för mycket! 🙂

7 kommentarer

 1. Det är jette viktigt att du inte stressar förmycket specielt nu då du är gravid! Men det antar jag att barnmorskan berättat.

 2. Är det inte farligt att bada i badkar om man är gravid?

  1. Jag har aldrig hört talas om att det ska vara farligt att bada i badkar, snarare tvärt om, du kan till och med få föda i badkar på många sjukhus. Så att det skulle vara farligt är en myt, alla ni gravida njut av ett bad så att kroppen får slappna av lite.

 3. Tack och lov är jag en person som avskyr att pressa mig själv till stress så gör det aldrig, däremot är det nog svårt att inte stressa som egenföretagare. Skönt att du är så uppmärksam Foki! ? Och farligt att bada badkar vid graviditet..? När syrran var gravid gjorde hon inget annat än att sitta i badkaret! Hon har två friska pojkar så det gick hur bra som helst. Själv hade jag inget badkar. </3

  1. Man ska inte bada varmt eller basta framför allt i tidig graviditet, det ökar risken för missfall (går att läsa ganska mycket från tillförlitliga källor). Bebisen kan inte temperaturreglera sin kropp så som en vuxen kan och därför är det farligt. Men det är mindre farligt när bebis har börjat bli större. Men det finns många SPA där man som gravid t.ex. inte rekommenderas att vistas under vissa veckor i graviditeten.

 4. ☀️??
  Hej underbara Foki!
  Jag är otroligt glad för din skull och så tacksam över att allting utvecklas så fint för dig! 🙂 Känns magiskt att se ❤️ Längtar tills lilla Zelda säger hej till oss alla här på bloggen sen i kläderna du visat upp! Har själv en son och vill ha flera barn. 🙂 Även min man vill det så gärna…så det kanske blir snart igen! 🙂 Så glad att Bill tar hand om dig. Det är så en riktig man är! Tar hand om sin kvinna och dotter med all sin kärlek! Riktigt fint att se! ??

  Sen undrar jag även om du vet på ett ungefär, när man kan börja köpa ditt schampo igen? När den finns på lyko igen tro? 🙂
  Älskar ditt schampo? Och allt det du gör.
  Finaste Foki!

  Önskar dig och alla andra en trevlig helg! ❤️
  ?☀️?

 5. Det är särskilt en sak som jag beundrar dig för Foki, och det är din förmåga att få med både detaljer och helhet på få rader. Fakta och känslor är en effektiv kombination. Du har ett högt tempo. I morgon klagar du på att tiden går fort. Jag är också tidsoptimist och vet att tiden går alltid sin gilla gång. Det är vi, du och jag och andra som går i olika takt från och till.

  När var din pappa och mamma och hälsade på dig i Stockholm senast?

  Och så tala om för ’Sabrin’ att vi kommer faktiskt från havet. Så det där med badkar är naturligt, Nästan som för delfiner.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *