Ready for babymoon

God kväll käraste ni, 

Idag har jag haft en superjobbig huvudvärk hela dagen. Har inte kunnat göra något alls. Försökte jobba där ett tag men det gick inte att titta in i datorskärmen. Jag låg bara i sängen och kramade om Baggiz. Vid fyra tiden lättade det lite, jag tog ett bad, betalade räkningar, lagat middag, bokat klart alla boenden och inrikes resorna i Thailand. Har även kollat upp statusen på min försäkring där, vad som täcker o.s.v. Jag glömde nästan bort att jag har min försäkring i Thailand också. Nu känner jag mig tillräckligt täckande om något skulle hända.

De två första dagarna i Thailand kommer jag att jobba. Sedan ska jag och Bill åka till en spa-resort i Koh Samui. Det är lättast att ta sig dit tycker jag. Bara en timme med flyg sedan är man framme, ska även passa på att hälsa på Mary!

Egentligen hade jag hoppas på att få åka tillbaka till Koh kood igen men jag tror inte att jag kommer att orka med den långa resan dit. Först är det flyg till Trat, bil till piren och den långa båtresan till ön. Bättre att göra det så enkelt som möjligt denna gång. Vi ska inte heller ut på en massa utflykter därför har vi valt en ”unlimited spa”-resort. Japp, man får hur mycket spa och massage som helst utan extra kostnader för att det ingår redan i hotellpriset. Hur mysigt låter inte det? Jag och Bill känner oss jättenöjda med beslutet och tycker att det kommer att bli hur mysigt som helst. Vi ska verkligen ta vara på den här tiden och passar på att njuta av vår lilla 5 dagars babymoon innan Zelda kommer. Efter babymoon blir det jobb kring huset samt runda av de sista jobbet med alla konsulter och fabriker. Tufft att hinna med allt på två veckor men jag klarar nog mig med mamma som min sidekick denna gång.

Om ett par månader blir det nya äventyr för oss. Inga utlandsresor, vi ska bara sniffa på Zelda hela dagarna och kommer att få många underbara sömnlösa nätter, hehe 🙂 

6 kommentarer

 1. Åh det låter helt toppen ??

  1. Verkligen! Och vi längtar!!! 😀 <3

 2. Vi ska till också till Koh Samui! Vad heter med unlimited spa? Passar verkligen oss som har fått en minst sagt skriv och krävande bebis, nu 8 månader. Spännande att följa er resa med bebis!
  Min man är från Thailand :förresten ?

  1. Av säkerhetsskäl kan jag skriva om resorten sen när jag har lämnat resorten, jag lovar! 🙂
   Vad kul att ni har fått en liten bebis! Kan tänka mig att er bebis måste vara en av världens sötaste! Det är mycket jobb med bebisar men det är värt det i slutändan <3

   När ska ni åka till Samui?

   Kramar <3

 3. Sömnlösa nätter… vad pratar du om? ? Första tiden blev nog ganska kaotisk. Ibland sov vi. Ibland var vi vakna mitt i natten. Och nu minns jag det knappt och min lilla kille är nu ett år och två månader. Det jag vill säga är att jag och min sambo ”förväntade oss det värsta” med bebis och sömnlösa nätter och visst blev det sömnlösa nätter men tiden gick så fort att helt plötsligt är den ”värsta” tiden förbi och är man förberedd så är det inte så ”illa.” Nu talar jag bara för mig själv och det finns säkert dom som tycker det är jättejobbigt men vi har haft en ganska ”krävande/missnöjd” bebis och trots det överlevt. ? Ni gör helt rätt i att ta tillvara på tiden nu innan för i början blir man som sagt lite låst med bebis.

  1. Haha, många av våra vänner har sagt att vi ska vara förberedda första året. Det är tufft första tiden. Men jag tror att om man förväntar sig det värsta så är det nog inte så farligt sen 😉 Blir ju oftast så. Vet inte om man kan beställa en bebis som sover på nätterna och vara vaken på dagarna, haha.

   Nämen, det kommer att bli helt underbart. Bebisar krävs mycket kärlek och omsorg, det är så värt varenda sekund av vår tid. Vi längtar!!! Kramar <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *