Firar min vardag

Mina solstrålar! 

Eftersom jag fick en mindre bra dag igår har jag fått ta igen och gjorde det bästa av den här dagen istället. Redan från dagen start tilltalade jag mig själv att den här dagen kommer att bli awesome. Jag började morgonen med att fira, fira att jag lever, att jag har tak över huvudet, att jag har mat i kylen, att jag har min familj, att jag har så mycket i livet som jag är tacksam över, att det inte fattas något i mitt liv, att jag har en bebis i magen, att Bill fortfarande gör te till mig varje morgon. Därefter andades jag in vaniljdoften från det varma teet. Jag började dagen med tacksamhet och det tillförde med jättemycket glädje under resten av dagen.

Varje mail som jag svarade, jobbuppgifter som jag utförde och måltiderna som jag åt under dagen sa jag till mig själv: -Oh yeees! Och klappade mig själv på axel. Att uppskatta och vara glad för det minsta lilla grej i min lilla vardag har fått mig att känna lyckan. 

Nu ska jag avsluta dagen med att fira (igen) och reflektera över alla bra saker som har hänt under dagen. Har tappat upp badkaret och ska ta ett långt bad med tända ljus. Ska njuta av min lilla stund där jag inte behöver prestera. 

Haha nu låter jag som en hippie här, men jag vill ha så många bra dagar som möjligt under graviditeten. Om jag kan påverka hur jag mår så gör jag det så himla gärna.
Hoppas att ni har haft en bra dag,  
 
Finaste Nathalie gjorde en illustration från när jag hade en av mina mest perfekta dagar under år 2017!
Besök hennes Instagram här @nathalieannagill
Tack underbaraste Nathalie för bilden! Du är en riktig glädje spridare!  

4 kommentarer

 1. Hej!
  Jag har följt din blogg i flera år nu och jag tyckte det var så roligt att läsa om dina resor som du gjorde för en maaasssa år sedan. Men de verkar vara borta? Har vissa inlägg tagits bort med tiden? 🙂

  1. Hej fina du! <3

   Ja, det är riktigt trist. Är så ledsen att många bilder och inlägg har försvunnit under många flyttprocess med bloggen. Vet inte riktigt hur jag ska få tillbaka dem. De är och svävar i cyberrymden någon stans.

   Kramar!

   1. Man kan använda Wayback machine! Där kanske det finns några resetips kvar. ♥ https://web.archive.org/web/20100901000000*/fokis.se

 2. Jättefin bild! 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *