Gissa könet!

Åh vad det pirrar i magen just nu när jag tänker på det. Nästa vecka ska vi på RUL (rutinultraljud) och förhoppningsvis kommer vi att veta könet på bebisen.
Och tack snälla för alla namnförslag! Så vackra och fina namn ni har tagit upp. Såklart fanns vissa namn i vår lilla namnlista redan som Mario och Link (Nintendonörd varning!!!) men vi har fortfarande ett par månader kvar och det gäller att vara säker på vilka namn det blir så att vi inte står där på BB och inte är överens. Det är viktigt för mig och Bill att vi är överens om allting. 

Jag och Bill har skrivit varsin namnlista men det är som sagt bara ett namn som vi båda är 100% överens om än så länge och det är Zelda om det blir en flicka. Men vi behöver bygga på det lite till därför frågade jag efter namnförslag, hehe.
En liten kul grej, Bill föreslog ett ganska otänkbar namn… Lucifer tyckte han var häftigt. Eftersom han älskar TV-serien Lucifer där huvudkaraktären är cool, alternativ Dexter… också från en TV-serie där huvudkaraktären är en ”god” seriemördaren. Hahaha, men vi kommer inte att döpa våra barn till någon av de namnet. Med Lucifer kan folk ha fel uppfattning och jag känner redan en annan som heter Dexter. Det är min och Bills regel att vi inte ska döpa våra barn med samma namn till någon som vi redan känner.

Ska vi köra på gissa könet leken? Vad tror ni att det blir? En liten flicka eller pojke? 

28 kommentarer

 1. Caroline N

  Jag tror det är en pojke! För du strålar så mycket. Haha.

  Det finns ett ordspråk att pojkar gör mammorna finare/glänsande. Medans flickor tar skönheten av mamman under gravidteten. Haha. ♥

 2. Skulle inte rekommendera er att döpa ert barn till Lucifer då de i vissa kulturer anses vara namnet på djävulen!

  Massa kramar <3

  1. Juste! Glömde skriva! Jag gissar på en tjej <3

 3. Inte lätt det där med namn. Vi gav vår son namn ungefär två veckor efter att han föddes, vi kunde verkligen inte komma överrens! Så fram tills vi hade kommit på ett namn vi båda gillade fick han heta ”Lillen” ? Tyvärr är jag ingen nintendonörd så jag kan nog inte bidra med något namnförslag. Zelda tycker jag spontant är ett väldigt vackert namn.

  Måste man gissa?! Jag tycker det är så himla, himla svårt. Och så vill jag inte ha fel heller. ? Jag fick höra att om man hade ”stor mage” under graviditeten var det en flicka och om man var ”liten” skulle det bli en pojke. Det stämde på mig som var ”liten” under graviditeten och fick en pojke men tycker inte det stämmer med alla graviditeter. Finns mycket märkligt folk påstår! ? MEN, om jag skulle gissa så säger något mig att det är en flicka. Fråga mig inte varför. ?

 4. Lucien då? ? Är också ett fint namn som liknar lucifer? Bara ett förslag! Annars gillar jag även Dante, Ace, Kian och såklart Leon som min lilla älskling heter❤️ Jag tror dock ni får en tjej??

 5. Sandra Sarah

  It´s a Girl! haha nej jag vet inte, men skulle tycka det var så gulligt med en mini Foki i tjejformat…om man kan säga så hahaha

 6. har följt dig och din blogg ganska länge och du har så mycket fina bilder och verkar så himla snäll och fantastisk som människa! Du kommer att bli en fantastisk mamma och ser fram emot att få fortsätta följa er. 😀

 7. Caroline

  I think you’re gonna get a boy, don’t know why haha! But with that being said, it would be adorable for you to get a ”mini Foki”. 🙂

 8. Låt mig gissa på en pojke som inte ska heta Lucifer. =P

 9. Jag gissar att det blir en flicka 🙂 Lucifer betyder ljusbringare, det är väldigt fint 🙂 men eftersom det är associerats mest med satan så förstår jag att ni inte kommer att välja det namnet. Min systers son heter Mylo det är som en förkortning på Mylove <3

 10. Star Wars relaterade är alltid coolt. Man kan ta Ett nytt som Finn, eller ett äldre som Jinn. Kenobi hade varit coolt, Ken som smeknamn. Eller bara obi. (Obi wan kenobi)

 11. Jag vet inte varför men jag tror de är en pojke! Har sån känsla bara 😀

 12. Tror det är en flicka hehe.. Ang namn på tjej : Anastasia, Zoey, Ariana,
  Kille : Nathan, Jordan

 13. Tror att det är en pojke haha. Min son heter Milton så fint namn.
  Namn på tjej : Zilan, Betty, Bonnie ,Belinda
  Namn på kille : Bert, Brian, Zander,

 14. Drömde faktiskt att du fick en flicka:)

 15. Luna om det blir en tjej tycker jag ☺️

 16. Flicka gissar jag på!

 17. Madelene

  Jag gissar på pojke…känns som det…. Och Demian är fint namn 🙂

  Maxmiliam med men lite vanligare

 18. Om det blir en tjej så tycker jag namnen Rakela, Vega och Cleo är otroligt fina, killnamn så älskar jag Nathan. Jonah och Isaac.
  Vad gäller gissning så tror jag att det blir en pojk ?
  All lycka till er, har följt dig sen 2010 och är genuint glad över att du verkar ha det himla bra❤️

 19. Angelica

  Jag tror det är en tjej! Stephanie är fint eller Wendy! Men kör nintendo om det känns rätt! 😀

  Ifall det blir en pojke tycker jag om namnen Vincent, Zacharias och Nathanael 🙂

 20. Pojke, pga att du är 5 månader på väg och magen är inte särskilt stor också ligger magen ganska djupt ner redan. Det sägs att flickor tar mer plats, hehehe. När jag väntade min nu 14 åriga son Jim, så hade jag ungefär en likadan form på magen som dig. Vad mysigt att få vara med barn under kyliga och fina hösten!! Trevlig fredag och helg, vackra Foki. Du strålar verkligen <3

 21. Jag gissar på tjej 😀

 22. Josefine

  Jag tror du väntar ej tjej. Midna eller Zelda är fina namn 🙂

 23. Älskar namnet Dexter! Bill har bra smak haha. Kanske han kan få döpa ett framtida husdjur till det istället? 😀

 24. Luna, Iris, Nova tycker jag är fina namn! Pojknamn vet jag inte riktigt men det är väl för att jag tror att det blir en flicka! ?

 25. jag tror på pojke 😀

 26. Flicka. Zoey eller Cleo ?

 27. Jag tror att det är en flicka! Jag ska också på rutinultraljud denna vecka, och jag är ganska övertygad om att jag kommer få en pojke den här gången. Jag har 2 flickor sedan tidigare <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *