#Week17

Godmorgon underbara ni, 

Jag vaknade jättetidigt idag, det första jag gjorde var att skicka en bild på lilla baby bump till Bill för att vi är inne i vecka 17 nu! Bebisen kan höra ännu bättre än förra veckan och brosken har nu utvecklats till hårdare ben. Yey! Snart halvvägs.
Bill skrev till oss: – Godmorgon mina älsklingar, saknar er. Men pappa måste sova två timmar till för att när bebisen kommer måste pappa orka ta hand om alla tre.
Haha, Baggiz har tydligen varit i farten och väckt Bill hela natten. Baggiz behöver jättemycket uppmärksamhet just nu eftersom han har varit hos veterinären igår. Vi tror att han har blivit biten av en räv när han var hos Bills mamma, såret såg bra ut från början men så kom det ut lite var för någon dag sen. Ibland tror vi att det är säkrats för Baggiz att stanna inne, han har gjort illa sig själv för många gånger när han har varit på sina äventyr. Försäkringen har t.o.m. dragits in och inte täcker honom något mer när han när åker in med ett sår. Han skulle dock bli jätteolycklig om han måste vara en innekatt. Nu måste han såklart stanna inne för en liten rehab under kommande veckorna men vi ser på honom att han vill ut och leka snart.

Nedan är bilderna som Bill skickade på vår lilla son.
Varav två bilder var Baggiz fortfarande hög från när han blev sövd. Kan ni gissa vilka bilder? Det är bilderna vid matskålen. Haha, först stirrade han på maten i 30 minuter sen stirrade han på Bill i 30 minuter. Baggiz blev en creepy cat igår. 

Vad händer med min lilla familj egentligen?! Först bröt Bill foten, nu är det Baggiz tur! Passar alla på att göra illa sig själva nu innan bebisen kommer? Vad är det här?! Hahaha.

8 kommentarer

 1. Åh nej! Stackars Baggiz!

  Förstår att du inte vill ta något från honom, men om det är vanligt att han skadas, är det inte en bättre idé att ha honom inomhus och sen följa med honom ut?

  Vet att detta är ett vanligt dilemma!

  Har norska vänner som också bor på liknande områden och de har något GPS halsband för att spåra sina katt och se om de är på farliga områden.

 2. Försäkringen dragits in?? Jag jobbar på en djurklinik och de ersätter alltid sårskador om inte djurägaren tecknat försäkringen för sent t.ex. Vad är det för bolag ni har egentligen? Så olycksdrabbad är inte er katt om man jämför med vad som finns så jag fattar inte varför den dragits in?..
  Sen så kan det vara bra att veta att när det kommer till katter och ”små sår som ser bra ut från början” så blir det ALLTID en infektion under huden som ger en stor böld som gör skitont. Därför bör alla små sår kollas upp med en gång alternativt rengöras noggrant själv hemma för att undvika infektion!
  Sen så ska inte ett djur som varit sederat/sövt ha tillgång till mat och vatten de närmsta timmarna!! De kan sätta maten/vattnet i fel strupe och kvävas. Dålig veterinär som inte informerade om det…

  Lycka till rookies!

 3. Stackarn 🙁

 4. Aww, hoppas han blir bättre snart då. Det måste ha sett kul ut när han stirrade på maten. 🙂

  (Förresten. låt Bill byta kattsanden nu när du är gravid – Baggiz kan bära på parasiten toxoplasmos gondii som kan vara farlig för dig och babyn. Du kanske vet om det redan, men jag ville bara säga till eftersom det var något som jag först fick höra talas om under min utbildning. Men ni kan behålla Baggiz förstås!)

  1. (toxoplasma gondii ska det vara förstås)

   1. Väldigt bra att du tog upp detta! Min kemilärare från gymnasiet fick missfall p.g.a. detta. Kattlådan är inget för gravida!

 5. Suwannee

  Grattis till bebisen! Skq ni kolla kön?
  Lite roligt … du är 1 år yngre än mig och din man är 1 år yngre än min ??

  Vi fick vår första tös när jag var 24 och mannen var 34.

  Hade velat fråga dig lite grejer med tanke på du är ju thai det är jag med… asså du är ju gravid nu inte gift än vad tycker din mamma om det? Skulle vara kul om du svarar ? eller maila only if you want to and have time ?

 6. Älskar när människor kallar sina djur för sina barn! Det är kärlek det ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *