First I got a ring on my finger, then I got a….

….Baby in my belly!

Nu går jag direkt in på topic här, jag och Bill har skaffat oss ett människo-syskon till Baggiz. Jag är i 4:e månaden och mår prima! Ni kanske inte kan se det utifrån än då jag har gjort ordentliga klädval, haha. Jag ville inte berätta tidigare eftersom jag vill att Bill ska kunna berätta det till hans familj först och det blev igår på Bills födelsedag när alla i familjen var samlade. Bill var så nervös, han gick runt och funderade hur han skulle berätta det för alla. Han kom på att ALLA skulle vara där och Bill är inte så mycket för att stå i centrum, haha. Men vi fick världens finaste reaktion från familjen. Det var glädjetårar och alla var så glada. Jag är så glad att jag nu tillhör Bills fina familj. Det är nog en av de finaste livspresenterna som jag har fått av Bill.

Jag har mått så himla dåligt första tiden av graviditeten, nu är jag ok, är mest trött på dagarna. For real, det var en av de tuffaste perioderna som jag har varit med om. Försökte konka med jobbet, mådde illa samtidigt, ville sova hela tiden, kunde somna helt random om jag råkade blunda i några sekunder. Har t.o.m. hänt många gånger efter jag hade kommit hem från mina möten eller event att jag ligger över toaletten och spydde massor.
Det har också varit extra många läkarbesök eftersom jag har fått ett virus i kroppen som jag berättade till er tidigare. Doktorn och barnmorskan gör deras bästa med att planera den här graviditeten väl vilket jag uppskattar. Därför är det extra viktigt för mig att stressa ner, äta bra, tar hand om min hälsa och prioritera om lite.

När jag fick veta att jag har en liten mirakelvarelse i min lilla mage förändrades allting. Jag kan erkänna att jag var rädd från början. I två dagar låg jag och stirrade upp på taket och tänkte: – Oh my goooosh… vad gör jag nu? Alla jobbresor och jobb som är inplanerade, vad händer nu?! Hur ska jag hinna med allt? Bebisen kom liiiite tidigare än väntat. Jag kommer ihåg när jag tog ut spiralen, skulle byta till annat preventivmedel, gjorde en massa tester i samma veva sa doktorn till mig att jag inte släpper så många ägg och kommer att ha lite tufft när jag ska försöka skaffa barn, men så kom vår mirakelbebis helt från ingenstans ändå!

Jag fick planera och prioritera om, det var väldigt stressigt och jobbigt första tiden. Satt med Bill och gjorde en tankekarta hur vi ska lägga upp våra upplägg med jobb, tid och boende. BOENDE?! Jag har inte planerat att vi ska ha något nytt boende än eftersom jag bygger ju hus i Thailand och den måste bli klar först. Sen så var det lite fram och tillbaka tidigare om jag verkligen vill bo i Stockholm på heltid för att jag saknar Lappland, jag vill vara nära mina föräldrar. Men jag ska inte stressa, vi får ta det som kommer. Innan barnet fyller två ska vi hinna flytta till ett större boende i alla fall och kommer förhoppningsvis att behålla Bills lägenhet som vi kan hyra ut under tiden.

Varför bröllopet kommer att ske om cirka två år är p.g.a. av att vi vill vänta på bebisen också. En av anledningen som jag inte berättade tidigare till varför jag inte polisanmälde min advokat är att jag inte vill sitta där i domstol med min bebis, måste åka fram och tillbaka mellan Sverige och Thailand i minst ett år och vara stressad över situationen. Jag vill bara ha det fridfullt… för att hur jag mår redan nu kan påverka barnet i magen. Jag vill vara en glad mamma för att jag vill ha en glad bebis och jag kommer att göra allt med att planera mitt jobb väl så att jag kan jobba hemifrån och kan vara med mitt barn på heltid. 

Oh my… nu blir jag en mammabloggare! Och jag har cravigs på kimchi just nu… måste gå till mataffären och köpa kimchi!!!

Bakom alla kläder liggen den här lilla kulan undangömd… #16weeks
 

Hahahaha, kolla Baggiz face. Han är så glaaaaaad!!! 

97 kommentarer

 1. Grattis Foki & Bill ?

 2. Åh jag visste det haha <3 Är själv gravid och bara genom att läsa dina texter och om hur du mådde osv så kände jag på mig det och har väntat i flera flera veckor på att du ska berätta det för oss!
  Jättestort grattis, önskar er all lycka till. Ska bli så himla kul att följa eran resa mesans jag bara är några veckor efter er i min graviditet.

  Massor med kramar <3

 3. Stort grattis till er båda!

 4. Wooooow så kul Foki!!!! Helt fantastiskt!!!! Jag är så superdupermega glad för er skull!<3 Ni kommer bli världens bästa föräldrar!
  Det ska bli så otroligt kul att följa din blogg både under graviditeten och när bebisen kommit! All kärlek och lycka till er!<3

 5. Jag kände det på mig! Stort grattis!!! 😀 <3

 6. Åh grattis till er båda, vad underbart!! Och grattis till Baggiz såklart också!

 7. Åh stort grattis!! =) Har nog aldrig kommenterat tidigare under alla dessa år men nu så bara måste jag!! Vilken lycka för er!! Ha en fantastiks dag foki!!

 8. OH MY GOD, FOKI!!! Bästa nyheten! GRATTIS från botten av mitt hjärta! Gud vad kul 😀 Åh, det ska bli så kul att följa med er på denna resa! <3
  Ta hand om dig ordentligt! Stort GRATTIS igen till er!!!

 9. Jag har läst din blogg sedan du bodde i Ume och du är en sådan förebild. Så ärlig, ödmjuk och en fantastisk medmänniska. jag tvivlar intr en sekund på att du och Bill kommer bli fantastiska föräldrar.
  Stort grattis 🙂

 10. Grattis ? ?

 11. Stort grattis!

 12. Åååååh!! Jag har följt dig sen 2008 (Nästan 10 år, sjukt!)
  Är så glad!! <3333

 13. GRATTIS!! Gud, vad kul! Längtar redan 😀

 14. Blev så glad för er skull! Stort grattis <3

  Det verkar att du alltid har så mycket på gång i ditt liv, jag har svårt att föreställa hur stora svårigheter du har övergått i både personliga livet och i business världen. Du är säkerligen en av dom personer som har samlat otroligt mycket livserfarenhet redan i ung åldern. Tvivlar inte alls att här börjar den mest fantastiska fasen i ert liv 🙂 hoppas att allt går bra med graviteten!

  Ps. Första kommentaren under alla dessa år! Blev bara såååååå glad 🙂

 15. Stort grattis! ?

 16. Grattis! Ni kommer vara underbara föräldrar!

 17. Jag trodde att ni på nått sätt skulle vänta tills ni gift er. Men grattis i alla fall?

 18. Vad härligt!! Grattis till er båda ??

 19. Grattis!!!

 20. Stort grattis till hela familjen!!
  Ett litet mirakel som kommer förändra hela er tillvaro. Jag är själv gravid i vecka 14 just nu och lääängtar efter att få må bra igen! Men allt detta illamående och trötthet är så väl värt de i slutändan ❤️

 21. Grattis fina du:) spännande. All lycka till er❤️ Jag är ju också mamma nu, men har valt att inte bli mammabloggare” jag har fortsatt i samma stil som innan. Hoppas du mixar lite sen 😉 tror jag passar perfekt för dig.

 22. GRATTIS! <3
  Jag har aldrig kommenterat på din blogg (tror jag) men nu var jag bara tvungen att komma in och önska dig/er all lycka med lilla bebisen i magen<3 DU är så otroligt vacker, strålar om dig.
  Kram!

 23. Grattis till er båda! jag tror ni kommer trivas super bra i Lappland med familjen!! men förlossningen är lång till BB 🙁 om jag får bestämma över er då skulle jag tycka att ni ska leta boende i Lappland eller ta stugan 🙂

  Lycka till .. stora kramar från en norrlänning som sade upp jobb i sthlm och flyttade tillbaka till Norrland. ångrade inte ens! fick ett jobb här uppe som jag trivs bra!

 24. Åhh blir kjempeglad før eran skull 🙂
  Ni kommer bli så fine foreldrer.

 25. Stort grattis igen Foki❤️❤️❤️ vore så kul att höra dig vlogga om den första tiden i graviditeten? Är det något du kan ordna?? Alltså omg din blogg kommer bli epic att läsa nu när vi kommer ha småbarnslivet tsmns??? du kommer bli en kanonbra mamma! Kramar ?

 26. Åh, vad kul! Grattis!

 27. Stooort grattis till dig & Bill <3 också till Baggiz som ska bli storebror 🙂 Du ser helt strålande ut underbara Foki.

  1. Graaaaattis!!! 🙂

 28. Åh kände nästan på mig det med tanke på saker du skrivit, stort grattis till er, tror ni kommer att bli fantastiska föräldrar!?

 29. När andra har skrivit och frågat om du är gravid har jag bara tänkt att nää, dom kommer nog vänta några år! Så fel jag hade 😛 Grattis till er, du kommer bli världens bästa mamma <3

 30. Wow. Jag har blivit tvärlurad! Kunde inte alls förstå/se att du var gravid! Grattis, grattis, grattis! Gud vad roligt för er två! Ni kommer bli så bra föräldrar med tanke hur mycket kärlek och omsorg som finns i erat förhållande! Jag önskar er all lycka med eran kommande lilla bebis <3

 31. Stort grattis till er?!!! Vad kul!

 32. <3 Så glad av att få ta del av den här nyheten, och hahahaha, Baggiz är ju helt klockrent söt och charmig, kommer bli en kanonbra polare till den lille. Lycka till, och ta hand om dig <3

 33. Stort grattis till er båda 🙂

 34. Gud va roligt för er. Stort grattis och lycka till med allt 😀

 35. På riktigt hur kul är inte denna nyheten att ni snart kommer bli 4! ?? Ååh jag ser verkligen fram emot när magen blivit större, Å när lillen kommer ut. ❤

  Föresten skulle jag kunna få ta gravid bilder på dej Foki när du är i mellan veckorna 28-35 ungefär? ? Det hade varit så kul att få utvidga min portfolio ?
  STOR KRAAAAM på er båda! ?‍♀️?‍♀️❤

 36. Stort stort grattis till er!

 37. Men omg vad kul!!! Blev så chockad när jag såg din instastory! Stort grattis till er båda!!! All lycka till er<3

 38. Åh, stort grattis! Ni kommer bli helt fantastiska föräldrar. 🙂

  Stort lycka till!

  Kram Sanna

 39. Grattis!! ♥ Ni kommer bli så underbara föräldrar! Alltså jag längtar faktiskt tills man får se ert mirakel! 🙂

 40. Omg!! Grattis!!! Så glad för eran skull!

 41. STORT grattis till er! ?
  Oroa dig inte, du behöver inte ha koll på allt som finns i bebisväg. Det upptäcker ni tillsammans allt eftersom! I början är närheten och maten viktigast! Samt kläder och blöjor.. ? Alla andra ”extragrejer” går att fixa efteråt efter behov och allt är individuellt.. Tex så använde vi babynestet jag sytt till vår första jättemycket, men nu till vårt andra barn har vi knappt använt det alls ?
  Lycka till med graviditeten och hoppas du mår bättre snart!

 42. Åååh grattis! Har inte kollat din blogg på några dagar och vilken överraskning! 😀 Ni kommer verkligen bli så fina föräldrar. 🙂 och allt kommer lösa sig! Mammajobbet är ju faktiskt ett jobb man måste lära sig när man väl är där 😉

 43. SÅÅÅÅ himla glad för er skull, grattis grattis!!! Gud vad härligt <333

 44. Grattis vad roligt ?? så roligt och spännande att följa er resa. Ni kommer bli strålande föräldrar??❤

 45. Samantha Hansen

  Oh my god ! Läser tillbaka lite nu. Jag minns fortfarande när jag fick reda på att du väntade fina Zelda och jag blev så chockad och självklart glad samtidigt. Precis som jag skrev då visste jag att du skulle bli en kanon bra mamma. Och jag hade rätt. Du är en fantastisk mamma. ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *