Samlar positiva tankar i NYC

God morgon från NYC! 

Vi har precis ätit frukost. Klockan är 9 på morgon här. Jag sov ingenting på planet på vägen hit eftersom jag vill hindra mig själv från att få jetlag. Vi landade vid 7 på kvällen här. Vi har jättefå dagar i The big apple och jag vill verkligen inte riskera att resan blir för jobbig p.g.a. jetlag. Måste vara hemma igen den 12:e eftersom jag har läkartid igen då!

Jag har pratat med min f.d. advokat om allt som har hänt och avskedade honom officiellt med omedelbar verkan. Han försvarade sig inte för att han vet att det han gjorde var fel och sa bara att han ångrade att det kostade oss vänskap. Men jag tänker inte se tillbaka och det kommer aldrig att bli detsamma som förr sa jag till honom. Bättre att vi går i skilda vägar.

Jag nämnde om polisanmälningen men kommer att droppa det. Dels pga hans bebis som behöver sin pappa. Han som alltid har sagt till mig att jag är för snäll därför folk utnyttjar mig och jag får väl hålla med honom att jag är lite för snäll ibland när det kommer till sådana här saker. Men jag tänker fortsätta vara snäll, för att det är ingen dålig egenskap tycker jag. Jag har liksom alltid varit så… förut var jag nog mer svag men nu är jag åtminstone starkare och vet vad jag vill.

Jag vet att jag kanske gjorde fel nu som släppte iväg honom sådär för att han kanske kommer att göra samma grej mot någon annan igen. Jag har känt honom länge och vet att han har bara mig som den här typen av kund, annars jobbar han mest med olika fall i domstol. Hoppas att han inte hittar någon annan kund som är i min position bara. Det är verkligen svårt för mig känslomässigt för att han en gång tidigare har varit en vän, en familjevän och jag går just nu på mina känslor. Hur skulle ni reagera om det var en nära vän eller familjemedlem som gjorde detta till er?

Sedan har jag verkligen inte tid att resa fram och tillbaka till Thailand för att reda ut det här fallet i domstol som förmodligen kommer att ta minst ett år innan han får sitt straff. Sådana här saker tar tid, det slutar inte med bara en polisanmälning för att det kommer inte att hända någonting.

Jag behöver verkligen all min tid just nu. Ni kommer att förstå lite längre fram vad det handlar om men nu måste jag bara andas och ta saker och ting i min egen takt. Jag ser nu bara framemot att lösa det som har hänt och välkomnar alla roligheter istället för att dra ut på tråkigheterna.

Nu ska jag fokusera på idag och få ut det roligaste av den. Om en liten stund ska vi iväg med journalistteamet och marketing ansvarig för Icelandair för en liten cykeltur i staden, vi ska njuta av den här dagen tillsammans innan de åker hem imorgon.

Önskar er en underbar dag! 

10 kommentarer

 1. Jag förstår att det måste vara skittufft, men ta INTE på dig skulden för det här! Du är snäll och god, men det är HAN som betett sig som ett svin. Det är HANS fel och hans val, inte ditt!! Du är fantastisk och att vara snäll är en fin egenskap! ❤️

 2. Anmäl honom i alla fall till Advokatsamfundet som kan ge honom en erinran alternativ varning.

  1. Motsvarigheten till svenska såklart om det finns

 3. Jag skulle anmäla honom! Genom att anmäla honom skyddar du ju andra från att råka illa ut.

 4. Jag tycker att du gjorde rätt. Jag tänkte faktiskt att du inte skulle anmäla honom på grund av hans lilla bebis. Att vara snäll är ingen dålig egenskap och jag är super stolt över hur du hanterade situation.

 5. Finaste Foki,
  Bra agerat……… Måste kännas skönt för dig mitt i allt att du i alla fall har talat med advokaten och låtit honom veta att du känner till allt.
  Nu har du det ”avklarat” lixom och kan gå vidare. Även om det nog kommer att ta en tid att inse vad som faktiskt har skett och vad advokaten har sysslat med för att tjäna pengar vid sidan om.

  Tycker du gör helt rätt i att inte anmäla honom. Av diverse anledningar som jag skrev i ett inlägg för några dagar sedan.

  LIFE GOES ON……..
  DU ÄR BÄST FOKI

  Stor kram och njut av NYC tillsammans med finaste Bill

  Karma

 6. Don’t change foki ? always be you <3

 7. Vilket bra beslut du tog och tog tag i att prata med honom direkt istället för att gå och undra ännu mer och skaver bakom huvudet. Jag hade gjort samma sak och har även gjort i liknande situationer med så kallade ”vänner” man trodde var nära som man har litat på. Sjukt tråkigt! Men det ingår i livet i geuss. Att vara snäll är verkligen en bra egenskap det ska du inte haka upp dej på för det kommer man långt på ändå.

  Nu kan du äntligen move on! ❤

  1. Yes, och det har jag gjort. Känns skönt att allt är släppt för att nu kan jag fokusera på annat som är roligare! <3 Kramar

 8. Fint gjort MEN andra kanske också blir lurade av honom sen…. kanske har den mamman han lurar igen tre nyfödda!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *