Flyg-teater

God morgon mina solstrålar!

I skrivande stund sitter vi på flygplatsen och väntar på att gaten ska öppna. Vi ska boarda om 30 minuter ungefär.

Den här resa är en PR-resa tillsammans med Icelandair, de bjöd in oss på en resa från London till New York för att uppleva deras flyg-teater som är typ 11 timmar lång! Hur coolt låter inte det? Jag blev jättenyfiken och kunde bara inte tacka nej! Det är nämligen invigningen för Icelandairs flyg-teater upplevelse och vi är så himla glada att få vara de första gästerna att uppleva den! Ni kan följa vår flyg-teaterresa på instastory under dagen sen. Om ni är nyfikna på vad flyg-teater är. Jag är det! Och kan inte vänta att få uppleva den snart!

Önskar er en fantastisk dag älskade ni! 

Always show your true self! 

6 kommentarer

 1. Puddingar. ? Hoppas ni får det trevligt! Förresten Foki, en ganska random fråga (eftersom jag själv håller på med körkort!) Har du på manuell eller automat? Minns inte om du har skrivit detta. Kram och trevlig helg!

  1. Tack finaste! Önskar dig en underbar helg ❤️ Jag tog körkortet med manuell växellåda! 🙂
   Massor Kramar!

 2. Flygteater, låter coolt. Är den filmad eller t.o.m. live? Kul med nya koncept ju. Men flygteater under 11 timmar….??? Hur funkar det när man vill äta, vila, lyssna på musik, sova osv.? Då bara skippar man att kolla in teatern och gör sin egen grej lixom eller?

  Hur gick det med Bills ”plastfot”, behövde han något läkarintyg eller annan action pga flygning med en fraktur, eller var det inga problem whatsoever?

  Kul att det händer en massa roliga saker just nu….speciellt med tanke på allt annat mindre trevligt.
  Cookingen med Thai celeb chefs och Amazing Thailand måste ha varit ett dröm event, inte minst för dig Foki som just love cooking.
  Roligt dessutom att möta nya människor och få nya kontakter. Man vet aldrig vad det kan leda till.

  Ha en riktigt fun NYC weekend

  Kram på er båda två sötnosar

  1. Bästa Mandy!

   Tack snälla för din kommentar.

   Det är live teater som man kan följa olika karaktärer under resan. Man får lista ut lite vilka karaktärerna är men de sticker verkligen ut så det är inte så svårt. De gör inte alltid något hela tiden utan att de är som del av passegerare också som är på väg till samma destination som oss. Men man får leva in i deras historia och lära känna vilka de är när man interagera med dem eller lyssna när de pratar antingen med varandra eller med andra passagerare. 😀 superkul koncept tycker jag!

   Det är såklart matstunder och vilostunder också. 😀

   Det gick bra med Bills plastfot! Han fick en stövel som ska vara anpassad för alla flygbolag från läkaren så det löste dig redan från början 🙂

   Kramar från oss!

 3. Låter rikligt spännande och roligt! ♥

  1. Och det är det också!!! ?? Nu är vi på ett annat plan till NY och ser redan att det är nya karaktärer. Ska bli kul när showen kommer igång igen ?

   Kramar!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *