Mat gör mig glad!

Bästa ni, 

Igår var vi på ett supertrevligt event som Amazing Thailand teamet och Spoil Concept anordnade. Var verkligen superkul att få komma ut lite och tänka på annat, har träffat så många inspirerande människor igår kväll. Roligaste av allt måste nog vara den underbara matupplevelsen och att få stå och laga mat med härliga människor.

Vi fick besök av kocken Ian Kittichai som är en stjärnkock från Thailand. Som är superkänd inom kockvärlden och äger restauranger världen över. Han visade oss hur man lagar thaimat och berättade om knepet med den thailändska matkonsten. Bill stod och lagade mat med kungafamiljens kock bl.a. Så kuul!

Jag har ju nämt här i bloggen förut, om jag inte hade den här karriären som jag har nu skulle jag lätt kunna jobba i ett kök någonstans och lagar mat. Jag var lite avis på alla dessa stjärnkockar. Det kunde lätt vara jag i mitt nästa liv, haha 😀

Här står Ian och berättar om den thailändska matkosten. 

 

Vi delade upp oss i olika team och fick jobba i olika stationer. 

 

I mitt team var det bl.a. Maria från Spoil concept och den thailändska guvernören.  


Medan Bill lagade mat med Hovets kock

Efter matlagnings session fick vi såklart äta tre-rätters middag. Inte det som vi själva har lagat, utan det som käket har lagat. På vårt bord hade vi bl.a. hovets kock med oss. 

Amazing Thailand teamet som kommer att bli en del av min familj nu! 

2 kommentarer

  1. Det är fantastiskt roligt med mat!! Hade det inte varit så dåligt betalt och kassa villkor hade jag gärna arbetat som kock. Jag har en liten dröm om att starta upp ett mindre café med nyttiga enklare rätter, eventuellt catering. Det hade varit såååå kul!!
    Kram ❤️

  2. Mums! Vad lagade ni för nånting? Vilka ingredienser? 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *