Badrum

Jag och mamma funderar lite på hur vi ska göra badrummen och toaletten till huset som vi håller på att bygga i Thailand. Byggfirman bad oss att välja klinkers och den stilen som vi vill ha till alla 4 badrum redan nu. Så att de hinner beställa hem varorna och material och kan sätta igång med badrummet direkt när husväggarna är klara. Jag vill att vi ska köra på minimalistisk stil och ljusa badrum. Jag har t.o.m. tänkt att göra mitt privata badrum med bara putsat betong, men mamma vill ha marmor på badrumsväggarna. Dock föreslog jag att det finns klinkers med marmormönster för att spara lite på kostnader. Vi ska ju ha marmorgolv redan på vissa rum. Sen har vi ju en till byggnad, oas, pool och rutschkanor som ska byggas. Får inte ”go big” för mycket nu. Måste hålla budgeten.

Jag vet att det är ganska tråkiga och plain design, men jag tänkte mest att det ska vara en design som är enkel och tidlös så att man inte vill renovera redan efter 2 år bara för att man har tröttnat på stilen eller liknande. Vad tror ni? 

7 kommentarer

 1. Om man hade haft en så fint badrum hade man ju aldrig gått därifrån?? Älskar den enkla, Och enligt vissa ”tråkiga” stilen?

 2. Jag gillar det rustika men det passar nog inte i detta fallet. Mitt tips är att fortsätta enligt dina önskemål, d.v.s. något som är tidlöst. Det som anses vara ”lyx” idag kanske inte är så lyxigt om några år. Visserligen är marmor alltid elegant, men det begränsar variationen enormt mycket.
  Måste alla badrum ha samma stil? Om det går att ha olika stilar kan ni ju kompromissa.

 3. Tycker det blir bra med ljust badrum. Älskar marmor men det känns som att det kommer försvinna allt mer och mer, men gillar man det skarpt tycker jag man ska satsa på det. Åh, vilken dröm att få bestämma allt själv! Snacka om beslutsångest. ? Jag tror det blir bra oavsett vad ni väljer så länge det är ljust och tidlöst.

  1. Inte riktig marmor i badrummen. Klinkers med marmorutseende tycker jag verkar alldeles utmärkt. Och som någon skrev. med ett ljust badrum som ju är neutralt färgmässigt, kan man ju lätt att variera och byta look bara genom att ändra till handdukar etc. i annan färg.
   Spännande med husbygget. Soo exciting att se bilderna när det är färdigt och f.n. superkul att få följa bygget från scratch till ett färdigt hus.
   Tack Foki för att du delar med dig av detta och en massa annat i ditt härliga och omväxlande liv.
   YOU ARE JUST SO AMAZING…….

 4. Haha, Jag googlade badrum 70-tal och det är verkligen märkligt hur vi människor ändrar smak (tack och lov!) ?

 5. Omg dröm badrum haha inte tråkigt alls tycker jag! Riktigt snyggt, så kan man piffa upp det med lite färg handdukar om man nu vill det. Sånt kan man alltid byta ut och badrummet blir som nytt med bara en ny handduk, en växt eller nya bad artiklar 🙂 kör på stilrent!

 6. SKITSNYGGT!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *