Time to fly

Godmorgon mina solstrålar! 

Har ni sovit gott? Klockan ringde fem imorse. Både jag och Bill var jättetrötta när vi vaknade, jag hängde på Bills rygg för att jag måste sitta upp och att Bill inte ska få för sig att somna om igen. Haha, teamwork!

Som två Zombies:ar borstade vi tänderna i slowmotion framför badrumsspel och mumlade till Mambo no. 5. Vilket härligt sätt att starta dagen på eller hur?!

Nu sitter vi här vid gaten och ska kliva på planet i vilken minut som helst. Den här resan är verkligen en av mina mest efterlängtade resor under det här året! Vi kommer att spendera nästan en månad i norr, midnattssol, helikopterturer i fjällen med pappa och midsommarfirandet med mina vänner! #Norrländsksommar

P.s. Bilden är inte tagen här på Arlanda, utan på Dubrovniks flygplats. Tyckte att det var så fint med berget bakom. 

_____________________

7 kommentarer

 1. Jag skulle verkligen Vilka åka till norr och bo i de där Trädhusen någon gång, samt se norrsken och renar. Verkar så himla mysigt!

  1. Vad vänder du på?! 😀 ÅK ÅK ÅK!!! 😀 <3 hehe kram!

 2. Det låter så härligt!! Ha det så bra och njut ❤️

  1. Tack finaste! Det är helt underbart är hemma <3 <3

 3. MEMORIES….. MAMBO NO. 5, …. MALDIVES
  Tack för remembering me of Mambo no. 5.
  För några år sedan när jag bodde under 10 månader i en bungalow på Kurumba.com resort på Maldiverna (jag jobbade på Male Airport för ett tyskt flygbolag), spelade hotellets Filippinska husband ofta just den låten – Mambo No. 5.
  Vi som var longstaying guests på hotellet och jobbade inom rese- och flygbranschen, dansade loss på hotellets utedisco under the stars. Ljumma kvällar, havets brus, himlen full av stjärnor…….
  Hur coolt och nice var inte det.
  Nu när jag hör låten, tar den mig tillbaka i minnet till en av de mest fantastiska perioderna i mitt liv hittills…….
  MY COCONUT ISLAND,
  KURUMBA VILLAGE, MALDIVES
  MY PARADISE ON EARTH
  (ett av världens paradis för mig i alla fall,
  världen är full av fantastiska platser där alla kan finna sitt eget paradis…)

  Kram och ha en härlig sommar

  Själv kämpar jag vidare med in kära pappas hälsa som tyvärr bara går nedåt……Åker in och ut på sjukhus sedan i påskas, Han är rätt så gammal, nedsatt immunförsvar, bräcklig. Inte den han har varit förr.
  Tacksam över alla fina minnen mina föräldrar har skänkt mig, och alla roliga stunder……
  Cuba, pappas favoritresmål, 6 resor dit hann pappa med innan det blev too late for traveling.
  Brukar skoja med pappa och säga att vi köper 3 st. one way tickets till Cuba, och stannar kvar där forever.
  No return needed.
  Skulle vara sååå najs.

  Min älskade lilla pappa….världens bästa pappa
  *******************************************************************
  Take care of each other all fantastic people out there, as long as you can and have each other, before it is too late.
  Tomorrow may never come…..

  LOVE, PEACE AND RESPECT TO EVERYBODY

  1. Heja Mandy <3 Mina tankar är hos dig finaste du! <3 Kärlek <3

   1. Mandy50

    Tack Foki……..
    Kram och njut av er härliga sommar…..

    Mandy

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *