En dag med BBC

Hey älskade läsare, 

Idag kom reportern från BBC – Thai. Ae heter hon. Hon har följt mig hela dagen idag och är bl.a. sjukt intresserad av influencer marketing här i Sverige så jag tog hit henne till UI kontoret en liten sväng för att de ska få utbilda henne lite vad det är o.s.v. I Thailand har de inte ”influencer” på samma sätt som i Sverige nämligen.

Dagen är inte slut än, vi har inte gjort ”huvudintervju” men ska sätta oss någon annan stans att göra det med en kopp varm choklad.

För övrigt är jag superglad över idag. Om jag ska vara ärligt, var jag så himla nervös innan men jag klickade med Ae väldigt snabbt eftersom hon fick mig att känna så bekväm. Som två gamla kompisar.

Jag ville bara kika in här och säga hej samt önska er en underbar dag,
Vi ses om en liten stund kära ni! 

2 kommentarer

  1. Vad kul att hon heter Ae. Mitt thailändska namn är ju också Ae 🙂 kram Bim

    1. Ja jag vet!!! Jag tänkte faktiskt på dig 😀 <3 Kraaam

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *