Kontor med utsikt över vattnet

God kväll kära ni, 

Åh vad jag har haft fullt upp idag. Men 80% av dagen har jag suttit med det kreativa jobbet vilket jag älskar! Håller på att fastställa min Limited Edition kollektion som jag ska göra tillsammans med Hello Kitty under året. Japp! Nu är det dags att sätta igång. Vi är under planeringsfas fortfarande och jag hoppas verkligen att allt går för sig.

Under lunchrasten har jag varit med Bill och tittat på ett nytt kontor. Kontoret ligger typ ett stenkast från här vi bor. Jag skojar inte! Vi kan t.o.m. se kontoret från vårt fönster. Kontoret var superfin och det bästa av allt var sjöutsikten! Hur lyxigt är inte det?! Vi får se om det blir av eller inte. Är superintresserad av hörnkontoret som låg i byggnaden men någon har tjingat det före oss.
Sedan åt jag och Bill lunch tillsammans på en restaurangen i närheten. Är glad att vi kan spendera kvalitetstids mitt på dan tillsammans om vi så vill det.

Vad har ni gjort idag? 

En glad Foki

4 kommentarer

  1. Låter skönt att ha kontoret nära, det tror jag är bekvämt. Min vän hade sitt ca 5 min promenad från sitt hus och det funkade väldigt bra 🙂

  2. 1. Sååå kul att du ska få jobba med Hello Kitty, så mycket som du älskar henne, haha! Låter spännande.
    2. Vem är kontoret till? ( O w O )

  3. Ljuvliga bilder!! Hälsningar från Schweiz //Sofia
    (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

  4. Ska bli spännande med Hello Kitty samarbetet. Vad kan detta bli för kul? När jag var i Japan besökte jag Hello Kitty World. Det var dessutom min födelsedag så det var en av de bästa dagarna i mitt liv haha…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *