Family first Sunday

Hey där solstrålar! 

Varje måndagar gör jag alltid en recap på mina söndagar numera, hehe. Jag har för övrigt haft en supermysig och rolig söndag med familjen. Började dagen med att ringa till mamma och grattade henne på morsdag, jag sa till henne hur lyckligt lottad jag är som har henne som mamma och vill att hon ska vara min mamma igen om det finns nästa liv och livet därefter också.

Sedan kom Bills lillasyster och hämtade upp oss för att åka hem till henne. Vi lekte med barnen och åt lunch under solskenet. Ungarna är så himla söta och mitt hjärta smälte tusen gånger när de får för sig att göra finurliga saker som barn gör ibland.

Jag är glad hur de beundrar deras ”Bobblo”, haha de ropar efter Bill hela tiden. Bobblo bobblo, bobblo kolla, bobblo hejdå, bobblo kom. Hahaha.

Sedan åkte jag och Bill till hans farmor och fikade en liten stund. Vi firade morsdag med henne också.

Efter besöket hos farmor promenerade vi hand i hand genom stan. Bill bjöd ut mig på en spontant dejt och ville först äta på den grekiska restaurangen som vi har varit på dejt många gånger tidigare, men restaurangen var fullsatt. Vi gick vidare och kom fram till gamla stan tillslut. Efter många meny-läsningar till olika restauranger valde vi en.


Friterade getost och hummertaco som jag beställde in var så himla god!

Middagen var dundermysig och vi hade så mycket att prata om. Haha, det blir ju så när man inte sitter i telefonen. Bill sa även en grej under vår dejt som fick miljoner fjärrilar att rusa genom min mage. Han sa: -Vi firar morsdag i förväg för dig också eftersom jag vill att du ska bli mamma till mina barn i framtiden.
Oh my goooooooooooosh… så klyschigt och jag dog i några sekunder. Han kan vara så himla söt min kille. Romantik för högnivå! 😉 (Haha, spy inte på min datorskärm nu!)

Hoppas att ni också har haft en underbar helg kära ni 

4 kommentarer

  1. Sån hade min lillasyster också när hon var liten. Hon är 7 år yngre än mig så jag vet det 🙂

  2. Umgås du inte med kenza nu när du bo i Stockholm

    1. Kan inte minnas att de har umgåtts tidigare, så varför nu?

      1. Varför låta så negativt? Det var bara en fråga. Minns att de ha umgås då foki bruka vara i Stockholm.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *