Our long weekend

Hey älskade ni! 

Nu är vi hemma igen! Jag har som sagt tagit otroligt många bilder och har besökt många intressanta platser. Kommer att göra en liten weekend guide med lite smått och gott, nyttiga information, roliga fakta o.s.v. som jag alltid gör. Sedan ska jag se till att göra en LÄTT-orienterat Game of thrones foto-spot guide där jag mappar ut olika ställen också.

Nu ska jag vila och gå genom alla bilder här på vår lilla mysiga balkong, det är lika fint väder här hemma ju! Vad kul att att bli bemött av solen, yeey!

3 kommentarer

 1. Så fin du är Foki! Jag älskar den rosa kjolen. ☺

 2. Min pappa är sjuk…..
  Min kära pappa ligger på sjukhuset tredje gången på 1 månad. Det bådar inte gott. Hans hälsa blir sämre, allt tyder på en eller flera mindre strokes s.k. ”tia” som inte kan ses på röntgen enl. läkaren. Pappa är gammal och ”lever på övertid”, om man nu kan göra det. Han har haft ett bra liv och rest massor. Det är svårt och tungt att se honom bli svagare.
  Mamma är också gammal och inte heller hon så stark pga hög ålder.
  Jag stöttar och hjälper föräldrarna så mycket jag kan. Har inga syskon.
  Alla blir ju äldre någon gång. Det är oundvikligt och livets gång.
  Allt detta gör att jag har svårt att koppla av.
  Jobbigt men what to do?
  That’s my Life for the moment being……..put on a standstill.

  I’ll be back, kollar in här i Fokis blogg då och då, även om jag inte
  kommenterar så mycket för tillfället.
  Kärlek och allt gott till Foki, hennes familj och alla fina följare.
  /Mandy

  1. Åh, jag är så himla ledsen att höra detta Mandy. Skickar massor kramar till er.
   Kämpa på, det kommer att bli bättre. Vad fin du är som finns där för dina föräldrar. Om jag var i din sits kommer jag att göra likadant.
   Familjen kommer alltid först <3

   Kramar till dig underbara du! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *