Kärlek, när man förväntar sig som minst

När vi kom hem idag gick jag genom lite post som vi hade fått. Det var bl.a. biljetter till Baywatch galapremiär men också något helt otippat som jag inte alls hade förväntat mig.

Tror ni på karma? Jag tror på karma! När man vill ge och hjälpa andra människor utan att förvänta sig något tillbaka blir man oftast överraskad av kärlek som man får. Nu händer det igen och jag blir helt rörd, jag vet inte vad jag ska säga. Det är kul med gratis inträde till Gröna Lund under hela sommaren såklart men det var inte det som gjorde mig mest glad. Utan engagemang och den kapacitet som olika människor valde att visa sin uppskattning när jag inte förväntar mig eller vill ha något tillbaka. Det är samma glada känslan som när jag fick ris av bergfolket för att jag gav skolmaterial, mat och glädje till deras barn. Skolbarn som gav mig teckningar med de färgkritor som jag skänkte och gamlingar som höll mig i handen med tårar i ögonen och sa tack. Äkta lycka som jag får så mycket mer tillbaka när jag delar med det jag har och kan.

Ni kommer säkert ihåg Bim, vi håller på att söka efter hennes familj i Thailand just nu. Det roliga var att jag mailade henne senast igår hur min advokat har hittat fler vägar som vi kan gå då han har kommit i kontakt med en organisation som specialisera sig med att hitta människor och vi ska använda våra resurser och kontakter genom att spåra allt från när Bim var född.

Jag tycker inte att jag har gjort så mycket. Jag har bara förmedlat det här vidare, se möjligheter och använda mina kontakter. Det är verkligen inte mycket för mig, det är inte konstigt och det är det minsta som jag kan göra för en sån underbar tjej som Bim. Jag hoppas verkligen att hon en dag ska hitta hennes familj och på samma sätt som hon aldrig gav upp kommer jag aldrig att ge upp heller! 

Hej Foki! 
Jag vill tacka dig igen för din hjälp med att försöka hitta min thailändska familj. Jag arbetar på Gröna Lund och har fått några förmåner. Jag vill därför gärna ge dig och Bill varsitt ”Gröna kortet” som innebär gratis inträde hela sommaren. Tack för att jag gick gästblogga i din blog. 
Kram Bim, Glad sommar. 

Tack Bim för din givmildhet! 

4 kommentarer

 1. Gud så gulligt av henne! Vad snällt av Bim att ge dig gröna kort som tack för hjälpen! ❤️

 2. blir helt tårögd.

 3. Jätte fin gjort av Bim! Du är otroligt hjälpsam och jag vet att Bim uppskattar det jätte mycket. Snart kan Bim få träffa sina biologiska föräldrar och tvillingsyster.

 4. Så rätt och fortsätt sprid det viktiga budskapet……
  Att hjälpa andra med det man kan och förmår,
  att vara snäll och vänlig och
  respektera ALLA människor och djur också förstås.
  Livet blir så mycket bättre och värdefullare om vi alla står enade och hjälper varandra.

  Såå fint av Foki att hjälpa Bim med att finna sina rötter och lika fint av Bim att ge dig och Bill varsitt frikort till Gröna Lund.
  Hoppas av hela mitt hjärta att Bim finner sin thailändska familj.
  Karma och kärlek till både Bim och Foki
  /Mandy

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *