Oyster & Sushi Bar Bota

Efter fyra dagar här måste jag säga att Oyster & Sushi Bar är mitt favvo-lunchställe i hela Dubrovniks gamla stan hittills. Vi har gått förbi här under middagstid tidigare men stället var fullsatt och vi kunde inte få något bord. Nu förstår vi i efterhand varför det är så populärt då deras Sushi är verkligen top notch och priserna var snälla. Jag blir alltid så himla lycklig när jag får äta bra sushi! 😀

Förutom ostron beställde vi in:
SASHIMI, RAINBOW ROLL, SPECIAL ROLL BOTA, DRAGON ROLL och TUNA TATAR A LA BOTA. 

Vi fick flytta in i en tunnel när det kom ett par regndroppar, lite speciellt men mysigt var det! 


Ni kan hitta restaurangen bredvid Dubrovacka cathedral. Men den ligger lite undangömd. När ni är på framsidan av kyrkan och ha ryggen mot den ska ni titta till höger, ta trappan som leder till en restaurang. Men gå inte in i restaurangen, utan gå till vänster direkt, där ligger Oyster och Sushi baren.

Titta hur det ser ut i google maps här

2 kommentarer

  1. ”Oysters, clams and cockles!” – Arya (<3)

    För att anspela lite på GoTtemat, då! 😀

    1. Hahaha jaaa!!! Passande! Vi satt faktiskt och nämnde om den scenen när vi satt där och åt. Haha 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *