DODO BAR

Efter besöket från Fort Lovrijenac besökte vi Bar DODO som låg på en klippa näst intill en vik där fortet ligger på. Vi bestämde oss för att stanna till en liten stund för att vila fötterna. Drack virgin drinkar, drog till med ett par dåliga skämt, hade djupa diskussioner om bitcoin (en digital valuta) och lyssnade på vågorna.

Den andra baren bredvid hade lite mer folk, kanske bättre drinkar? Jag vet inte, men jag tyckte i alla fall att min drink var hur god som helst! Gungorna på Dodo såg så mysiga ut och det var verkligen en mysig och söt liten bar. Det var tyst och skönt när det inte var en massa folk ju, kunde verkligen inte bli bättre än så 🙂

Ser ni baren till höger? Den som är blå, där ligger Dodo. (Vyn från klippan där Fort Lovrijenac ligger på)

En virgin drink kostade ungefär 60 kuna (80SEK). 

Om ni har varit på Fort Lovrijenac och ska besöka baren efteråt. Ta den stigen som ligger på vänster sida. Kolla kartan ovan!

6 kommentarer

 1. Åh vad fint det ser ut!! ?

  1. Verkligen! Hade lätt stanna ett par dagar till 😀 <3

 2. Varför fungerar inte dina bilder från 2 april och bakåt? Varken på telefonen eller på datorn.
  Jag försöker leta upp en bild när du hade dom där breda halsbanden på dig. Dom där svarta chokers.
  Ha en trevlig resa! 🙂

  1. Jag tror att vi saknar lite filer från den förra bloggportalen fortfarande. 🙁 Men ska kolla upp detta, Kram!

 3. Bara så du vet är 60 kuna extremt dyrt för en drink. Det bör kosta max 20-30 kuna. På de mest extrema turistställen ligger det på max. 40-45 kuna. 60 kuna har jag aldrig ens hört talas om!
  Njut ordentligt!

  1. Vi har också hört att Kroatien ska vara hyfsat billigt, men jag vet inte varför jag inte upplever det i Dubrovnik gamla stan. Känns som svenska priser för det mesta, men det kan också hända att vi har valt de dyrare ställen? 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *