Zoirak Recension av Nicole

I samarbete med Zoirak

Recension av Nicole (Instagram @nicoleamandah)

Hej Foki,

Jag brukar i vanliga fall inte skriva recensioner på produkter men jag känner att jag ville göra ett undantag. Det är främst för att jag vet att dina produkter är så pass nya på marknaden och jag vill verkligen att folk ska förstå vilka oerhört bra produkter detta är! Oftast är det ju så att man drar sig lite för att testa något nytt, vi alla har ju våra produkter ”som vi vet fungerar” och det ska krävas rätt mycket för att man ska byta. Jag har följt din blogg sedan din start, och har läst mycket bloggar just för att jag tycker det är roligare än att läsa t.ex. en tidning. Jag har dock aldrig varit särskilt intresserad utav bloggares produkter så när du först lanserade Zoirak ska jag vara ärlig och säga att jag bara scrollade förbi inläggen. Jag har varit extremt elak mot mitt hår under min uppväxt! Jag har växlat mellan blond, brunett, svart, rödhårig.. you name it. Jag har inte haft särskilt mycket konsekvens tänk när det kommer till håret – plattar det varje dag, använt löshår etc. – vilket har lett till att håret gått av. Jag har haft stora problem att låta mitt hår växa ut, det är lite som att det gett upp på mig. Men jag har efter många om och med slutligen fått det att bli axellångt. Mitt största problem nu är att mina toppar är jättesköra. De är ju så många blekningar som dessa toppar gått igenom att jag kan klippa mig varje månad i princip och det är ändå slitet, därför har jag helt enkelt slutat gå till frisören nu haha (det blir ju slitet oavsett). Jag fick råd att börja använda ett schampo av en vän vilket är svenskt och utan sulfater (heter Maria Nila – vet inte om jag ska skriva ut namnet men jag kör. Det är ju bra produkter i en lite dyrare prisklass. Jag hade använt mig av dessa produkter i strax över ett år nu, och eftersom jag visste att de skulle vara bra för håret så ville jag inte byta. Problemet var bara att jag tyckte att mina längder blev så gräsliga av dessa produkter. Det kändes nästan som att de gjorde det ännu slitnare! Men jag bet ihop och tänkte att det har säkert något med sulfaterna att göra. Jag läste sedan en recension som en annan tjej skrivit om dina produkter, och att det i princip räddat hennes hår efter blekningar så jag tänkte att nej, nu beställer jag och testar! Och oj så glad jag är att jag gjorde det!

Mitt hår har verkligen förändrats sen jag började använda Zoirak för lite över en månad sedan. Jag förstår att man kan ha olika hårtyper men mitt hår svarar verkligen bra på dina produkter. Det har gått från att vara trött och slitet till helt glansigt och jag upplever att jag har mindre kluvna hårtoppar (eller i alla fall att de syns mindre!). Det känns som att mitt hår är friskt och detta är ändå under de värsta månaderna på året för det stackars håret där det inte får sol och bara är torrt. Jag älskar varje detalj med produkterna. Doften, konsistensen, resultatet – jag upplever att inget annat schampo kan mäta sig med detta (men jag har ju inte provat allt heller så vad vet jag – jag jämför ju bara med det jag använt innan). Jag är inte så bra på att skriva recensioner märker jag, haha. Jag har ingen utförlig steg för steg guide där jag ska kommentera allt utan jag tror snarare att jag bara ville skriva ett hyllningsmail till dig Foki.

Tack för grymma produkter och snälla sluta inte! Jag bifogar även en bild på mitt hår innan och efter Zoirak – det är verkligen inte den bästa bilden, är tagen med mobilkamera i dåligt ljus men man ser ändå skillnad!

_________________

Ödmjukaste tack till Nicole för att hon tog sin tid att skriva den här recensionen. Tack för att du är med och utveckla Zoirak med oss! ♥ 

Tycker att det är superkul att utveckla Zoirak med er ska ni veta. Ni har all rätt att tycka och komma med förslag eller feedback när ni vill! Jag lyssnar och tar emot dem gärna. Det är det bästa jag vet! Ni som har använt produkterna ett tag, maila era recensioner till mig personligen foki@fokis.se.

Ni som vill testa Zoirak produkter kan hitta dem hos Lyko.

I samarbete med Zoirak

6 kommentarer

 1. Hej foki på lykos hemsida står det att balsamet fortfarande innnehåller mineralolja. Stämmer det eller har ni ändrar formulan? I så fall undrar jag varför det står på deras hemsida i ingredienslistan att det finns mineralolja om det bytts ut mot kokosolja. Jag skulle vilja testa dina produkter men kan inte göra det om det innehåller mineralolja.

  1. Hej, Det stämmer inte alls! Vi har bett dem att ändra beskrivningen sen Februari men ingenting har skett än, har påmint dem personligen många gånger, senast idag men jag hoppas att de ändrar detta asap då det blir väldigt vilseledande. Första batchen tog slut för länge sen så det finns ingen mineral olja i våra produkter i butiker eller hårsalongen idag alls. Du kan beställa och jag kan garantera dig till 100% att det inte innehåller mineralolja! Kram <3 <3

   1. Marina

    Oh vad kul och höra? Ja det är väldigt vilseledande, var så osäker på att köpa ertersom det står så på deras hemsida men kommer ihåg att du sa att det skulle tas bort. Ska bli spännande att testa dem nu. Önskar dig en bra dag, kram!

 2. Hej foki. Jag känner mig lite vilsen i det här med produkterna… jag som har så himla frissigt och bångstyrigt hår funderar på att beställa hem dina produkter. Jag använder plattången någon gång per år ska jag tillägga 😉 så mitt hår slits inte på de sättet. I vilket fall så undrar jag vad oljan används till? När ska jag använda den? Schampo och balsam är som ’vanliga’ produkter? Fast med bra ämnen i 🙂

  1. Intressant Sofie, vore superkul att veta vad du tycker och hur det har funkat sen! <3
   Vi rekommenderar att oljan ska användas i samband med balsam som inpackning. Personligen använder jag Zoirak Natural Oil till att behandla håret där jag gör en inpackning med bara oljan mellan 15 minuter upp till timmar. Sedan använder jag shampoo och balsam som vanligt. Men jag använder gärna oljan i alla tillfällen som går ändå. På blött hår innan jag fönar håret bl.a. Om man har superskadat hår kan man behandla håret genom att använda olja till inpackning över natten. Oljan är helt 100% rå och naturlig vilket gör den väldigt drygt. Man ska dock tänka på att inte använda alldeles för mycket av oljan om man ska sätta den direkt på torrt hår då kan håret se fett ut.

   Kraaaam! <3

 3. Wow, vilken skillnad det blev! Vad skönt för Nicole!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *