Missbedömde vädret

Hey älskade ni, 

Är allt väl? Det är ju måndag idag och jag har varit på mina möten i vanlig ordning. Sedan avslutade jag dagen med världens bästa Camilla. Tiden bara flyger iväg när jag är med henne. Vi catchade upp, pratade om våra framtida jobb och roligheter som vi ska göra tillsammans samt bollade idéer och tankar med varandra. Åh vad jag ser framemot det här året! Är så himla glad och tacksam för alla grymma människor som jag har mött och lärt känna på vägen.

Förresten, idag har jag missbedömt vädret totalt! Hade kjol, vår/sommar outfit på mig men gud vad kallt det var ute! Haha. Jag borde ha förstått att det inte var någon bra idé att ta mig kjol alls då Baggiz inte ens ville gå ut i morse. Det har ju varit så himla bra väder under veckan liksom, trodde att det skulle hålla i sig, haha. Jag är liiiiiiite för optimistisk ibland 😉

Nu ska jag ta ett långt och varmt bad.

Hoppas att ni har fått en bra start på veckan! 

3 kommentarer

  1. Väldigt fin topp på dig! Passar fint till din nya frisyr som du också passar jättebra i 🙂

  2. Vi hade snö igår!

  3. Hmm du vet att Camilla bedriver riktig häxjakt på vissa kvinnor i sin blogg? Flera stora profiler har skrivit om att hennes mobbande beteende inte är ok (titta på inlägg av Cissi Wallin, Elaine Eksvärd t ex). Tycker det känns konstigt att du tar kontakt med en person som driver på näthatet så mycket, trodde du hade lite andra värderingar :/

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *