Hon är extraordinär

Igår, när jag var och väntade in Yun på hans jobb (Telia butiken på Kungsgatan) kom det fram en läsare. Jag blir alltid så himla glad när mina läsare kommer fram men och här gången hade jag extra mycket känslor, jag var berörd. Av den lilla korta stunden som vi pratade blev jag inspirerad av hennes livshistoria. Hur hon som bebis blev adopterad från Thailand och har gjort många tappert försök att hitta hennes riktiga föräldrar. Jag bad henne maila mig, jag ville höra mer. Jag blev nyfiken och jag vill hjälpa henne på något sätt. 

Bim heter hon och är så underbar. Ni ska få höra hennes historia. Jag vill dock inte skriva ut information som jag personligen har fått av Bim. Hon får jättegärna göra det själv, här i min blogg. Hur mycket hon vill ha sagt, vad hon vill få ut och vilka hon vill nå ut till. Eftersom jag har en stor kanal hoppas vi på att finna tur, vägledning och kontakter som kan hjälpa oss på vägen.

Nästa vecka kommer jag att höra med mina kontakter i Thailand. 

Bilden som Bim tog på oss

4 kommentarer

 1. Så fint!!! Hoppas hon lyckas med din hjälp <3

  1. Jag håller också tummarna att vi lyckas! <3 Det pirrar så mycket i min mage för Bims skull

 2. Vilket fint sammanträffande. Hoppas ni lyckas spåra upp Bims familj i Thailand. Förresten Foki, kanske du borde anmäla dig som programledare för tv kanalen ssom spelar in programmet spårlöst när dom söker familjer i Thailand till personer som adopterats till Sverige? Med tanke på att språken o din kunskap om den Thailändska kulturen borde du vara helt perfekt för sådana uppdrag.
  How about that?
  Kram till dig och till Bim.
  Mandy

  Ö

  1. Kram <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *