Official spring

God kväll mina månsken, 

Istället för bio som jag och Bill hade tänkt oss valde vi istället att att åka hem för att ha filmkväll hemma. Vi är älskar att vara hemmamösser ännu mer sen Baggiz flyttade in. Eftersom både jag och Bill har idag varit ute och jobbat vill jag inte lämna Baggiz ensam för länge.

Jag har verkligen haft en underbar fredag. Fick en bra start på dagen med det första mötet som var så inspirerande, mötte upp Kima på centralen och catchade upp lite, sedan mötte jag upp min kompis Yun för Liddag (Lunch+Middag). Hade egentligen ett till möte vid 19 men vi flyttade fram det till nästa vecka istället. När Bill var klar från kontoret mötte han upp mig i stan. Vi promenerade till Kungsträdgården och spontant köpte möbler.

Vad har ni gjort idag? Och vad ska ni göra under Valborg? Själv ska jag städa, tvätta och svara på mail. Har över hundra osvarade mail som jag måste ta itu med. 

1 kommentar

  1. Hej foki! Umgås du inte med kenza när du nu bo i Stockholm också? 🙂 kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *