Lugg inför sommaren

Underbara ni! 

Tack för komplimangerna om luggen! Här kommer officiella luggbilder. Jag klippte lugg imorse. Tänkte att det snart är sommar och vill göra en liten förändring med håret. Mamma påpekade att jag började få skrattrynkor och jag fick lite panik, men lugg får mig att se yngre ut, Haha.

Kappan är från Burberry (Du som frågade på förgående inlägg)

12 kommentarer

 1. fint med lugg 😀

  1. Tack finis <3

 2. Hej Foki, jag tycker det blev jättefint ! Kul att träffa dig idag på Kungsgatan. Har läst din blogg i ca 5 år och det känns verkligen jätteroligt att ha träffat dig nu 🙂 🙂 tack så jättemycket igen igen för Zoirak produkter, khob kun ka.
  Har mailat min bild tillsammans med dig
  /Bim (adopterad från Thailand) 🙂

  1. Tack själv Bim <3 Du är så underbar! Hoppas att vi ses snart igen! Kram på dig!

 3. Det var väl 3-4 år sen du hade det senast 🙂

  1. Hehe, jaaa 😀 <3 Superlänge sen!

 4. Du passar perfekt i lugg! ^^

  1. Taaaaack rara du <3

 5. Jag tycker inte att det ser så mycket skillnad när man är i tonåren och 20 och över. När man är liten syns det mer. Min lärare är 25 till sommaren vi har haft henne som lärare sen 2015 jag tycker inte det syns så mycket skillnad när man då inte är barn och till en viss ålder. Jag tror mer att det är mer smink visa använder så det syns mer att man har använt smink och sånt anars ser man ju ut som man själv men jag tycker inte att det är så mycket skillnad.

 6. Men när det är 13-19 syns det verkligen.

 7. Tycker det blev jättefint!

  1. Tack snälla fina Mou <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *