Vår helg

Glad måndag mina solstrålar! 

Det är måndag och allting är i full rulle igen. Jag har tusen saker på att göra listan och försöker meditera för mig själv att inte stressa genom allting. Säger till mig själv hela tiden: -Andas, gör en sak i taget.
Det är viktiga papper som jag ska skicka till andra sidan jordklotet, det är rapporter som jag ska läsa, det är människor som jag ska kontakta, det är möten som jag måste boka in, det är konceptplan för kommande kampanjer, det är mail som jag måste svara, det är beslut som jag måste ta, det är material som ska väljas till huset, det är flygbiljetter som ska ombokas, det är… ganska mycket i mitt liv just nu. Men roligt är det! Trots att allting känns kul måste jag verkligen vara försiktig och inte stressa upp mig själv för mycket. Hälsan måste alltid komma först eftersom det är svårt att ta tillbaka sen om hälsan råka illa ut.

Under helgen har vi tagit det lugnt, umgicks med familjen, åkte gokart och åt middag på en kinesisk restaurang. Vi fick punka på vägen också! Haha. Händelserik dag blev det minsann.

Igår var jag, Bill och Baggiz ute och campade. Eller campa och campa, vi testade Bills nya tält som han precis hade köpt. Ett tält som man hänger upp på träden nämligen, ganska coolt! Jag som är rädd för ormar och reptiler älskar att man inte behöver tälta på marken något mer.

Jag har gått med på att campa med Bill under sommaren innan våra vänner åker upp till Norrland under midsommar. Får se hur det kommer att gå, haha.

Vad har ni gjort under helgen käraste ni? 

4 kommentarer

  1. Att campa är ju bara för mysigt!! Jag har dock tyvärr inte gjort det på massamassa år eftersom jag inte har någon att göra det med tråkigt nog och campa är ju ingenting som är särskilt roligt eller mysigt på egen hand 😛

    Och du, var rädd om dig <3

  2. Är de tvilingarna enäggstvilingar ? De ser lika ut det är därför jag undrar. vad söta de är :)!

  3. Har varit och sett Phantom of the Opera här i Stockholm, den var verkligen välgjord. Tyvärr hade jag glömt eller missat att historien handlar om en ganska hemsk kidnappning och Stockholmssyndromet men bortsett från det var operan jättebra 🙂 Men inget att göra en genusvetenskaplig analys av direkt.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *