Feeling blessed over life

”Lyckligt lottad är du om du kan ha hus och hem på tre fantastiska platser. Naturen och familjen i norra Sverige, värmen och släkten i exotiska Thailand och händelserika Stockholm med vänner, kontakter och pojkvän.”

Jag vet hur lyckligt lottad jag är och uppskattar mitt liv i varje sekund. När jag läste kommentaren ovan blev jag helt varm i hjärtat. Jag blir påminn igen om hur mycket tur jag har i det här livet. Jag har verkligen allt jag kan önska mig. Kärleksfull familj, härliga vänner, möjligheter, mångkultur uppväxt, jobba med det jag brinner för och en pojkvän som är overkligt snäll. Mitt liv är verkligen komplett då jag får njuta av alla delar och den kan vara så himla spännande ibland. Jag önskar mig inte mer än så här, har inga materiella ting på min ”goals lista” bara kärlek i familjen, bra förhållanden med mina käraste, god hälsa, får jobba med min passion då det ger stimulans i livet och trygga hem. 

Ödmjukaste tack till livet! Jag ska göra det bästa av alla möjligheter som jag har och dela med mig så mycket glädje som möjligt till andra!

2 kommentarer

  1. Linda Tenshi

    You go, girl! <3 <3 <3 🙂

  2. Det kan vara trevligt en tid att bo på flera ställen, Men efter ett antal år kan det kännas som en stressande belastning.
    Jag blir glad av att du känner dig lycklig. Men varning, lycka och gladhet är smittsamma för omgivningen.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *