Så här långt har vi kommit med byggprojektet

Hey solstrålaaaaar! 

Hoppas att allt är väl. Jag vet att det är svåra tider för oss just nu men glöm inte att vara optimistiska, var inte rädda, fyll inte era tankar med hat. Det är nu vi måste ge mer kärlek till samhället och folket runt omkring oss, låt inte våra oro göra oss paranoia och skapar mer fördomar, ett samhälle utan kärlek är ett otryggt samhälle.

Jag har sett och tycker att vi har varit otroligt duktiga på att ge kärlek under de senaste dagarna som har varit, att stå på oss, att stötta varandra, vilket är så himla fint att se, jag är stolt att vara svensk och jag är stolt att få kalla Sverige mitt hem. Det är här det bor de snällaste och vänligaste människorna. Åh vad jag vill ge goa kramar till alla våra hjältar.

I alla fall, det är snart Songkran i Thailand, vatten festivalen a.k.a det thailändska nyåret och våra kära byggarbetare har rundat av jobbet inför långhelgen. Songkran i år kommer att inträffa samtidigt som påsken, medan de har vattenkrig i Thailand målar vi ägg här i Sverige! Myyyz! 🙂

Trots att det har regnat supermycket under de senaste veckorna har de ändå kommit ganska långt med byggprocessen. Efter Songkran kommer våra byggarbetare att börja med väggarna och huset kommer äntligen att få sin form! Wihiii! Jag längtar!

Hörni mina käraste, var glada och sprid glädje runt om kring er det är vad vi behöver just nu! 

5 kommentarer

  1. Wooow, det har verkligen hänt mycket med huset!

    1. Verkligen! Så spännande!!! <3 <3

  2. Hej Foki, tänkte bara säga att sedan flytten av bloggen så är mobilversionen för utzoomad. Man måste liksom zooma in för att kunn läsa och det är ej så optimalt. Gillade hur mobilversionen var här innan du flyttade bloggen så skulle vara toppen om du kunde fixa till det så snart som möjligt då jag personligen gillar att läsa bloggar på t.ex bussen etc.

    Kram <3

  3. Oj oj vad snabbt det går!! Så effektiva! Hur många är de sammanlagt som bygger på det? Så kul att följa det här tycker jag! <3

    1. Vad kul att du tycker det. Jag tycker också att det är minst lika kul! 😉 Det är mellan 5-10 personer som jobbar på huset, det är olika från dag till dag beroende på vilket projekt de håller på med. Kram! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *