Flyttad och klart!

Hey älskade ni! 

Nu är bloggen flyttad. Jag är tillbaka på United influencers igen, borta bra men hemma bäst. Det visade sig att Tourn inte var något för mig helt enkelt, men nu har jag i alla fall testat. Jag kan fortfarande vara fri och göra vad jag vill trots att jag är tillbaka. Är så tacksam för möjligheten och alla på UI som alltid har varit så himla snälla mot mig.

Imorgon kommer jag att återgå till vanlig uppdatering i bloggen igen, yey! Varför jag bloggade så lite senaste veckan är bara p.g.a att jag vet att flytten ska ske. Man vill liksom avvakta o.s.v.

Och… snart är det pååååsk! Vilket innebär att vi kommer att åka på den årliga påsk-firandet i fjällen som jag älskar så himla mycket. OCH vet ni hur långt de har kommit med husbygget i Thailand!? Omg! Det går så himla fort!!! Men jag ska visa allt imorgon.

Ha en trevlig kväll underbara ni och glada kramar till er! 

UPDATE: Tack för att ni påpekade om mobilversionen. Det är lite finjusteringar kvar. Men kommentera gärna om ni ser fler buggar!  

9 kommentarer

 1. Mobilversionen är för stor. Man måste dra åt sidorna för.att kunna läsa. Annars ser det bra ut. 🙂

  1. Heey ni! Vi har lite finjusteringar kvar! Men kommentera gärna om du/ni ser fler buggar! Kraaaam! <3

 2. Jennifer

  Mobilversionen är inte optimal.

  1. Noted! <3 Kolla gärna på fler buggar! kram <3

 3. Tycker mycket mer om utseendet nu för att bloggen inte är lika bred längre. Hoppas du är nöjd med beslutet!

 4. Kan du snäääälla fixa så att man kan läsa hela blogginlägget på Bloglovin’ appen? Vore guld

  1. Håller med!

 5. Hoppas du får en underbar påsk i fjällen!

  1. Tack snälla! Och hoppas att du har haft en underbar påsk! Kram <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *