Gör dig av med saker som du inte behöver

Jag är en samlare och älskar att hamstra på mig lite för mycket saker ibland speciellt saker som jag egentligen inte behöver. Men varje gång jag rensar, ger, skänker eller säljer bort saker som inte jag har nytta av tycker jag att det är så himla befriande! Det är liksom alltid skönt att göra sig av med saker som man inte använder, man blir av med gammal energi för att öppna nya dörrar för positiv och fräsch energi samt mer motivation! 

Var ska man börja? Börja med garderoben säger jag bara. Jag tror att det ligger mycket plagg som man aldrig mer kommer att använda, ändå säger flesta av oss här: -Jag har ingenting att ta på mig. Bara för att vi är lyckligt lottade. Trust me, om man har kläder som har legat i garderoben i månader eller t.o.m. år som man inte använder så har man definitivt för mycket kläder till övers.

Baggiz inspekterar Bills garderob om det är något som behöver skänkas bort! 

2 kommentarer

  1. Jag kör på en Capsule Wardrobe. Sparar massor med tid på morgonen i och med att ALLT matchar. Det är mitt bästa tips! Började med det i höstas och kommer att köra det forever 🙂

  2. Blir alltid så glad av din blogg, den utstrålar positiv energi 🙂 Kan inte du visa upp din garderob och alla dina skor ? <3 kram !

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *