UPDATE FRÅN BYGGPROJEKTET: Huset har fått sin andra våning

Det har regnat jättemycket under de senaste dagarna som gjorde att våra byggarbetare inte har kunnat jobbat på ett par dagar men nu är de igång i full rulle igen. Det går supersnabbt som vanligt och de har påbörjat med andra våningen t.o.m! Kuuul!

Det är nu som jag känner att jag vill vara på plats, speciellt när de skickar en massa bilder på olika färger som vi ska ha på fasaden, taket o.s.v. men så tänker jag hela tiden: -Undrar hur färgen ser ut på riktigt? Ibland kan mobilbilderna göra färgerna ganska orättvisa, det vet vi nog alla.

Snart ska ni få hjälpa oss att välja färgen på fasaden. Vi har inte kommit överens om vilken färg vi ska ha på taket än heller, håller nämligen på att hitta fler färgalternativ innan vi beslutar oss. Jag tycker att vi får hjälpas åt att jämföra färgerna här sen tycker jag! Det är liksom ganska stora beslut, då huset kommer att få stå där i många år och färgerna som vi väljer måste vara tidlösa. 

1 kommentar

  1. Viktoria

    Så kul att vi får vara med om hur det ser när ett hus byggs helt från grunden! =) Ska bli riktigt spännande att sedan få se slutresultatet!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *