Hidden energy

För några veckor sedan gjorde jag en kampanj-plåtning för POISE PATTERN, de gör textiler med ekologisk bomull där deras tänkt och budskap bakom produkterna har störst fokus.

Jag ska berätta något för er här, som är jätteintressant. POISE PATTERNs textiler har speciella mönster som kallas för ”Sacred Geometry” har ni hört talas om det? Sacred Geometry har funnits i tusentals år inom olika kulturer runt om världen. Olika linjer, former och mönster kan i princip påverka våra känslor och hur vi mår. Sacred geomety är samma geometri som det mesta i naturen bär i sina former och uppbyggnad. Även om vi inte stirra oss in på mönstret med våra ögon så upplever vi energi från det ändå. Vi upplever det med våra sinnen. Som solsken, träd eller vatten. Vi blir glada när det är solsken ute, vi känner ro när vi sitter vid vattnet och känner harmoni att vara under ett träd. Ni kanske inte tänker på det men har ni märkt att vi ibland tycker om vissa former mer än andra eller hur vi t.ex. föredrar en viss färg för att den får oss att känna på ett visst sätt? Det är den enkla förklaringen.

Sedan har jag växt upp med heliga färger och mönster inom vår kultur, många Thai-kineser och min mamma är bl.a. jättenoga med vilka färger, mönster och föremål de väljer att ha i sina liv. Jag är inte trogen men jag förnekar inte det heller att jag ibland tänker på det. Många tillfällen finner jag tryggheten i vissa saker utan att jag själv vill erkänna. Jag har t.ex. lyckoamuletter som jag har fått från mina kollegor och från min mamma i handväskan där de ska vara bra för business, haha. Man ska inte lägga sitt öde på tron men den finns där som en trygghet i bakgrunden ändå.

Ok, tillbaka till Sacred Geometry. När Katharina frågade mig vilken handduk jag ville ha: -Orange eller brun? Jag läste på den oranga handuken att den är till för kreativitet och jag tänkte: -Åh, det är så jag. Men av någon anledning sa jag: –Brun! Då sa Katharina: –Du behöver förmodligen lugnet i ditt liv just nu och att få landa lite. Jag blev fascinerad! Jag behövde verkligen lugnet i mitt liv just då eftersom jag har haft en stressig period.

I framtiden har vi planer på att släppa POISE PATTERN i den asiatiska marknaden och jag har även föreslagit till våra jordbrukare att de kan börja odla mer bomull eftersom vi redan håller på med ekologiskt jordbruk, där mitt klädmärke och POISE PATTERN kan köpa från dem. Välgörenhetsprojektet måste gå runt för våra bönder och jag försöker se möjligheter i allt för dem. Förutom budskapet bakom textilerna tänker vi på miljö och människor i vår planet, åh vad jag älskar att jobba med företag som tänker ett steg längre 

Orange förmedlar kreativitet, kommunikation och livskraft.

Brun/beige för att stanna upp och vara fysiskt förankrad i vår kropp.

Blått förmedlar frid och ro.

Grön förmedlar harmoni och fysiskt läkande

Ni hittar alla produkter från första kollektionen i POISE PATTERN webshop, Lifestyle store i Sture gallerian och vill ni testa att sova i sängkläderna finns dem hos Körunda Golf- och konferenshotell

Följ min och POISE PATTERN resa på instagram @poisepattern.se

  Bästa samarbete med POISE PATTERN 

7 kommentarer

 1. Bästa ambassadör Foki, tack för ett fantastiskt samarbete! Att arbeta med sacred geomtry balanserande energi i kombination med färgers vibrationer är så kul. Produkterna som dessutom är ekologiska och gör skillnad för vår miljö.

  1. Tack sjääälv för ett fantastiskt sammarbete! <3 Jag älskar allt med Poise pattern, budskapet och framförallt miljötänket! Kram <3

 2. Madeleine Söderström

  Å, så vackra bilder! Jag sover var natt i de vackra gröna och läker/balanserar mig då samtidigt 8h varje natt, tänker jag. Det känns så i varje fall…. sweet dreams!
  Tack Poise Pattern!
  Ceep on I like your products!

  1. Jag har också de gröna sängkläderna! De är så sköna <3

 3. Jag älskar att du bryr dig så mycket om miljön! Känns som att det är jättesvårt att få tag i kläder som kommer från bra förhållanden. 🙂

  http://www.zaitzova.com

  1. Hej Regina!

   Det behöver inte vara så svårt att få tag på kläder som är tillverkade på ett vettigt sätt. Fråga efter Fairtrade och efter kläder som är sydda i Sverige! Här är ett av många märken: http://bloggar.hemmetsjournal.se/anna/2017/fantastiskt-att-se-att-det-gar/

   Hälsningar från Anna

 4. Hedda Söderberg

  Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *