Vanliga dagar är bäst!

Hey älskade ni! 

Hoppas att ni mår bra och är glada i solen. Visst har ni fint väder hos er också?
Allt är toppen här hos oss! Vi har precis kommit in genom dörren. Var ute en liten sväng med Bill, hans lillasyster och hennes son. Vi började dagen med drive-in där vi köpte mjukglass i stora lass. Sedan besökte vi en motorcykelbutik för att hitta presenter till Bills pappa som snart fyller 60 år och är ett riktigt motorcykelfan. Efter det avslutade vi dagsturen med att handlat mat. Alltså, jag älskar verkligen matbutiken som ligger här i vårt område. På helgerna har de massor med provsmaknings-stationer, ballonger till barnen samt aktiviteter och lekar. Mysigt! Och mätt blev man också efter en runda i matbutiken, haha.
För övrigt älskar jag att shoppa mat! Vet inte om jag är ensam om det här men om jag fick välja vill jag handla mat varje dag. Det är så himla kul att gå där bland råvarorna och få inspirationen till matlagning. Det är verkligen det bästa jag vet.

Egentligen var det tänkt att jag skulle stanna här hemma och jobba lite medan de andra är ute. Men jag är glad att jag struntade i det och valde att följa med ut. Det är liksom helg och inget av det jobbet som ligger på skrivbordet är akut just nu, jag kan lika gärna njuta av helgen tänkte jag.

Jag uppskattar verkligen sådana här vanliga dagar, att få stanna upp och reflektera över det fina som jag har i min vardag och människor som förgyller mitt liv. 

Önskar er en fortsatt underbar dag …eller kväll blir det nu! Det är ju mycket ljusare vid den här årstiden och dagarna är lite längre! Häääärliiiigt! 

2 kommentarer

  1. Hedda Söderberg

    Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
    http://nouw.com/heddasöderberg

  2. Hedda Söderberg

    Hej Ida! jag vill vinna det här paketet eftersom att jag inte har råd att köpa eget smink (får bara 150kr i månadspeng och spenderar det på annat). Det kan låta som ett litet problem, men eftersom att mina föräldrar tjänar dåligt med pengar så kan jag inte få mer än så. Som grädde på moset blir jag också mobbad i skolan eftersom att alla andra tjejer har långt lockigt hår och bär smink – alla utom jag! Känner mig så utanför och det känns som att hela mina tonår förstörs :((

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *