När sängbordet har fått sitt syfte

Bill köpte ett sånt där dator-sängbord till mig förra veckan. Jag blev superglad och har använt bordet dagligen sen dess. Uppskattar verkligen sådana här småsaker som Bill överraskar mig med jämna mellan rum. Jag uppskattar telefonsladdarna, externa laddare, USB-minnen m.m. som Bill har kommit hem med.
Som jag nämnde tidigare älskar jag hur Bill köper saker som jag själv tycker är tråkiga att köpa. Jag blir inte imponerad av dyra saker, kläder, skor eller väskor. Jag vill hellre ha telefonsladden när den har går sönder. Alltså, min iPhone som endast är ett år gammal har fått 4 nya sladdar redan. iPhone-sladdar är så himla sköra! Ni som använder iPhone, känner ni igen det? 

Nu ska jag berätta en rolig grej här, det är inte bara jag som blev glad över det här bordet. Baggiz blev också minst lika glad. Jag och Baggiz får slåss om det här bordet varje dag, haha. Vi turas om att ha bordet och ibland använder vi det samtidigt. Mitt syfte med bordet är ju att kunna lägga dator på för att kunna jobba i sängen medan Baggiz använder bordet som sin koja där han ligger och sover under. Hehe, bordet har fått sitt syfte minsann.

Idag har jag haft en ganska lugn fredag med endast två möten. En med Poppe om blogg-coaching och en annan med ett företag som jag ska göra en ny kampanj till. Sedan gick jag förbi min kompis Yun på hans jobb och plockade upp honom för en mysig lunch. Vi åt asiatiskt buffé vid Sergeltorg. Jag som vanligtvis tycker att det inte är värt för mig att äta buffé då jag inte orkar få i mig så mycket tycker jag nu för första gången att det var fett värt då de hade lax sushi/sashimi på buffén! Jag gick loss. Haha.

Nu ska jag och Bill ha en liten fredagsmys. Bill har suttit fast i jobbet fram tills nu, det har strulat lite för honom nämligen så han måste vara på standby hela kvällen. Men vi gör det bästa av situationen som sagt. Jag och Bill är superflexibla människor!

Vad har ni gjort idag? Eller vad har ni för er? Önskar er en fortsatt underbar fredagskväll 🙂 

9 kommentarer

 1. Jag känner igen det! Jag använder en iphone 5 den kom ut 2012. Jag har haft den ända sen jag 14 (2013), den drar mer batteri än en de nya mobilerna. Jag har testat en laddare som kostar ungefär runt 200 kr den slutade funka för mig ungefär i 2 månader. Sen har jag testat en laddare som kosta 300 kr den funkade bättre för mig men om man håller på med mobilen då gick den sönder för mer i lite mer än 3 månader tror jag. Men nu har jag tröttnat på att mina 300 kr laddare går sönder och att det glappar tillslut. Nu försöker jag att inte hålla på med min mobil när jag laddar mobilen. Jag har nog också fått använda 4-5 laddare laddare sen förra året. ( dyra och billigare). Min snälla pappa gav mig en ny mobil när min gamla gick sönder. Han tror att den mobilladdaren ska vara bättre för den är gjord av tyg och att han tror att den som är gjort av tyg är bättre.

  1. Mina föräldrars laddare håller bra de gör så då har de inte behövt byta laddare 4 gånger på ett år de håller inte på med mobilen när de laddar det var därför jag provade det själv så. 🙂

 2. Hedda Söderberg

  Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

 3. Viktoria

  Jag har haft iPhone någon månad mindre än ett år så alltså väldigt snart i ett år och min har aldrig gott sönder. ;D Använder fortfarande samma laddare som kom med mobilen.

 4. Jag har haft min iPhone sladd i säkert två år nu. Å just förra veckan slutade den å fungera, super sliten å sladdarna inuti det yttre skalet på telefonen har ju börjat synas så den e livsfarlig att använda anyways.
  Men innan den går sönder riktigt illa kan man ju alltid köra DIYs på de 😉

 5. Känner igen problemet med laddaren så väl. I början använde jag endast Apples laddare för att jag ville hålla mig till originaltillverkaren men fyra laddare senare valde jag Belkin. Har inte behövt köpa en ny sladd ännu och jag har haft den i två år! Förvånansvärt bra köp för att vara ett billigare märke, men det säger rätt mycket om att man betalar mer för märket när man handlar från Apple.

  Vilket charmigt bord! Jag skulle vilja ha något sådant i framtiden men i dagsläget finns inte möjligheten att sitta bekvämt i vår säng. Det är alldeles för många gosedjur i den (jag samlar på Alpacasso och Disney Store gosedjur). Sen har vi några fina inramade illustrationer ovanför sängen med så det går inte att luta sig mot väggen. Joes syster är en illustratör i London så vi brukar få hem fina konstverk ibland!

  Vad gott med buffé! För min del är buffé aldrig prisvärt för det finns så få vegetariska utbud. Men jag har följt med vänner ibland och det lilla som finns har varit gott. I min stad pågår vego-veckan just nu så alla fina restauranger har 20% rabatt på all vegetarisk mat. Vi bokade bord på min favoritrestaurang igår. Åt alldeles för mycket men det var det värt, dock ingen buffé! Det var ”japas” (japansk tapas).

  1. Jag vill testa Belkin! Men en vän till mig sa att man ska hålla sig till orginal laddaren då iPhone batteriet blir sämre om man använder sladden från andra märken. Jag vet inte om det är sant eller inte men jag har varit rädd för det sen dess men samtidigt är det ganska surt att jag har bytt jättemånga sladdar nu! Haha 😀

   Du får jättegärna visa mig Japas restaurangen sen när jag är på besök! 😉 <3 Kram!

 6. Det är när jag läser sånt här som jag blir superglad över att jag har Samsung, inget med den har krånglat på de 2 åren jag har använt den! Har samma laddare och hörlurar och allt hehe 🙂

  Skriver om feminism på http://www.zaitzova.com

 7. Min dator dör jättefort om jag har filt under.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *