Do something kind every day

  Charity collaboration with RÔKA 

Jag brukar alltid fråga mig själv i slutet av dagen: -Har jag gjort något bra för världen eller till någon annan idag? Jag vet att vi är upptagna människor i vår generationen, alla har sitt. Men jag skulle aldrig tillåta mig själv att bli så upptagen att jag inte finner tid till att hjälpa eller vara snäll mot andra medmänniskor, jag kan inte hjälpa alla i världen såklart, jag är fortfarande bara en liten människa på den här planeten men lite givmildhet eller fina gester till andra är aldrig fel. Oavsett om det är spontant eller planerat.

Som ni vet brinner jag för välgörenhet och varje dag i mitt liv jobbar jag för välgörenhet, jag jobbar för att hjälpa andra människor och är så himla glad att jag har ytterligare en till möjlighet till att göra världen till en bättre plats tillsammans med RÔKA STONE WEAR. Ju fler vi är desto bättre, desto starkare, desto mer möjligheter.

All typ av givmildhet har samma betydelse, oavsett om man bara hjälper till hemma med disken, hjälper en gammal dam över vägen, ger bort gamla kläder till någon som behöver mer eller göra saker som man vet gör nytta till samhället.

Ted (RÔKAs grundare) och jag har samma tanke med vår verksamhet där resultatet från vår kreativitet är att ge tillbaka. Förbättra tillvaron till någon som behöver som mest och skapar möjligheter. Jag beundrar alla som tänker så här, jag vet att det är fler än jag som gör det och vill såklart vara till hjälp med att sprida budskapet vidare. Beundrar er alla som stöttar min verksamhet och andra typer verksamhet som är för välgörenhet. Utan er skulle det inte bli resultat såklart, många bäckar små som sagt.

Jag och Ted ska snart besöka silversmeden och låta vår kreativitet flöda, måste hitta en dag och tid där vi inte har jobb båda två så att vi kan gå loss. Längtar! 

Unna dig själv eller någon annan och gör skillnad i världen!

Fundâmental-kollektionen går donationerna till WaterAid (www.wateraid.se)
 Justina-kollektionen går donationerna till WWF (www.wwf.se).Teskedsorden-armbandet går donationerna till Teskedsorden (www.teskedsorden.se).
Alla RÔKAs smycken är handgjorda i sten och äkta silver, tillverkas i Sverige.

Berätta gärna om oss och sprid vårt budskap vidare. Glöm inte att hashtaga #ROKA4LOVE eller tagga och följa @rokastonewear på Instagram.

____________________

Charity collaboration with RÔKA 

1 kommentar

  1. Hedda Söderberg

    Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
    http://nouw.com/heddasöderberg

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *