Hemmafru = Check!

Nu är det dags för mig att ta ett varmt bad, puuh! Känner mig jätteduktig och nöjd efter 6 tvättar (3 maskiner x 2), vikt kläder, sängkläder, handdukar o.s.v. Organiserat Bills garderob, städat, diskat, torkat, skurat hela lägenheten och hann t.o.m. med 8 timmars jobb tidigare idag! WHAT?! Är fortfarande lite överraskad över mig själv hur jag lyckades med den här dagen.

Bill blev superglad när han kom hem och frågade vad som hade hänt, haha. Jag pussade honom på kinden och sa: -Jag vill visa dig att jag har den här sidan av mig själv också. Blääää, så klyschigt! Men jag kan om jag vill. Sedan avslutade jag den här kvällen med att laga 3 olika thairätter (samtidigt) till middag och blev superglad när jag såg hur Bill studsade som ett barn för att det var mycket mat på bordet. Bill älskar mat, en av de bästa egenskaperna med honom. 

Det är inte varje dag jag känner mig så här duktig, mest p.g.a. att jag brukar vara sämst på att göra hushållsjobb, jag lagar bara mat här hemma sedan tar Bill hand om hushållet då mitt fokus har varit mycket i mitt eget jobb men jag vill verkligen göra nya förändringar. Det går jättebra för Bill nu och han har fått mer kunder på sistone vilket betyder att vi måste balansera varandra och får vår vardag här hemma att fungera. Vi borde kanske schemalägga allting här hemma? Vem som gör vad o.s.v. Vad tror ni? 😀  

2 kommentarer

  1. Det ser verkligen jättegott ut! Önskar jag kunde laga mer thailändsk mat men det är så annorlunda ingredienser mot vad jag är van vid. 😛

  2. Sånt där är så himla svårt! Det känns så tråkigt med städlistor och sånt för vissa dagar orkar man bara inte men så måste man göra det ändå bara för att det är uppskrivet och så.. hos oss gör min sambo mest (typ lagar all mat och städar och sånt) men jag försöker göra så mycket jag orkar. Men det är såå tråkigt 🙁 När jag skaffar jobb och så så tänkte jag i alla fall att vi skulle ha städhjälp nån gång i veckan! Då löser det sig haha.

    http://www.zaitzova.com

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *