Fördela tid och uppgifter

Hej älskade ni, 

Har precis tagit paus från jobbet. Måste tillbaka till lägenheten för att tvätta och städa lite. Har tvättid idag klockan 16:00 och tänkte göra min plikt för första gången som en bra flickvän här. Det var superlänge sen jag tvättade kläder själv, skäms lite att säga det här men Bill har tagit hand om all tvätt under det senaste halvåret. Han skämmer bort mig så himla mycket. Jag har verkligen inte bett om det, men han vill göra det ändå. Många av gångerna sa jag t.o.m. att jag kunde hjälpa till men han sa bara: -Nej älskling, vila du, jag fixar det. Ibland vet jag inte vad jag har gjort som förtjänar en kille som Bill. Han jobbar lika hårt som jag och vi har 24 timmar båda två. Beundrar honom att han kan fördela sin tid till allt. Kan Bill så kan jag också!

Nu när jag ändå ska tvätta tänker jag passa på att städa hela lägenheten! Alla hörn och kanter, dammsuga, skura och torka! Allt ska vara fri från katthår, damn och smuts! Jag ska gå loss idag och längtar redan efter att få se Bills ansiktsuttryck efter han kommit hem från kontoret. Sedan ska jag laga dundermiddag med 3 olika thairätter, seafood sallad, curry och wok. Idag har jag den här feeling ”Go big or go home” haha, wihiiii.

Annars har min dag varit hyfsat produktivt. Finns mer saker som jag vill göra men hinner jag inte så är det ok. Jag ligger ändå bra till i prioriteringslistan och är supernöjd!

Vad gör ni? Är det fint väder hos er som här i Stockholm? Det är så himla kul att det är vår här nu! 

Vårvädret har fått mig att längta efter att sitta och jobba så här igen! 

3 kommentarer

 1. Du är väl inte sämre för att du inte tvättar. Du gör ju så himla mycket annat! Inga fel att dela upp sysslorna <3

 2. Min pojkvän är likadan när han antingen är hos mig eller jag hos honom. Enda jag får göra är att laga mat då han älskar min matlagning och han själv knappt kan laga mat annat än köttbullar och makaroner. Men ibland är det lite skönt att komma hem och lägenheten är städad.

 3. Sandra Sarah

  Hade helt fantastiskt väder i Uppsala i dag!
  kom hem från skolan vid elva efter en jätte bra redovisning, super glad, jag sken som solen 😀
  Köpte med mig hem lite fika och en star bucks iskaffe (sån man kan köpa i affär, med ett sugrör i), satte mig i solen, två minuter senare fick jag två katter som sällskap. Satt i säkert två timmar ute i solen och bara mös med katterna, heeeelt fantastiskt!
  Bra dag med andra ord 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *