Marvel marathon

God kväll älskade ni, 

Alltså, det var länge sen jag gjorde det här men vi satt och marathon tittade på Marvel Iron Fist hela dagen idag. Netflix släppte ju hela säsongen igår och tror inte ni att jag som är superhero-marvel fan kunde inte låta bli? Jag älskaaaaaar superhjältar!!!

Nu är det dags för lite matpaus, sedan ska vi titta vidare på serien. Det är ju lördag idag så det är nog ok att jag för en gång skull gör en sån här grej. Alltså, vad lyxigt egentligen att man kan göra så här! Vilket liv! 😀

Hoppas att ni har haft en bra dag, och ha en fortsatt underbar helg, Kram på er!

Dagens middag: Fisk med sötsursås 

4 kommentarer

  1. Åhh då har vi spenderat dagen i princip densamma! Kunde inte sluta titta på Iron Fist när jag väl hade satt på första episoden… var tvungen att hejda mig och spara de resterande 5 episoderna tills imorgon ?

    1. Hahaha eller hur?! Att serien är så himla bra?! 😀 <3 Har lite blandade känslor att jag har sett hela säsongen nu!

  2. Tycker också marvel är himla mysigt att titta på och jag har pojkvännen har haft maraton flera gånger med filmerna då. Pluggar nu på universitet och vi har tema fester då och då och ikväll va det superhjälte tema så har sprungit runt som batman halva dagen! Så roligt att få klä ut sig och vara lite kreativ när man har begränsad budget och då inte kan köpa men lite smink och svart top och sen såklart overallen till det så vart det super!

    1. Haha vad kul det lät! <3 Vill också gå på superhjältar temafest!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *