My happy motivation

När jag vaknade idag satte jag på låten That’s what I like och dansade med täckte över huvudet då jag frös, lägenheten är så himla kall på morgnar. Medan jag dansade där som en konstig varelse sa jag högt till mig själv:

– JAG ÄLSKAR MITT LIV!
– SOLEN KIKA FRAM NU! (Gör soldans moves)
– JAG SKA VARA PRODUKTIV IDAG!
– MÖJLIGHETER FINNS RUNT OM OSS, IBLAND SER VI INTE DET.
– DET FINNS ALLTID HINDER PÅ VÄGEN, JAG SKA INTE LÅTA MIG SJÄLV BLI EN AV DEM.
– IDAG SKA JAG ÄTA 10 KAKOR!
– JAG SKA GÖRA DET BÄSTA AV DAGEN, VET ALDRIG VAD SOM HÄNDER IMORGON.
– JAG SKA LÄRA MIG NÅGOT NYTT!
– JAG SKA PUSSA MIN POJKVÄN 100 GÅNGER INNAN DAGEN SLUT
– DET ÄR OK OM JAG INTE FÅR DEN DÄR DEALEN SOM JAG FÖRHANDLADE FÖRRA VECKAN. NYA MÖJLIGHETER FINNS ALLTID NÄR VISSA DÖRRAR STÄNGS.
– UNICORNS FINNS PÅ RIKTIGT!

Önskar er en fantastisk fredag älskade läsare! 

12 kommentarer

 1. Jag tror alla behöver en dos Foki i sitt liv. Jag måste börja lära mig mer av din positivitet! ?

  1. Haha underbara du! <3 Kram på dig!

 2. Du är en underbar människa! Blir så glad av att läsa din blogg! <3 Upplever du att du kan och får ha även dåliga dagar? I dagens samhälle tycker jag att det är lite tabubelagt att må dåligt, som att allting måste vara så positivt hela tiden, men jag tycker att även "dåliga" känslor måste få ta plats. Det är viktigt att känna allting liksom. Kram!

  1. Vad bra att du blev glad! Det är vad bloggen är till för <3
   Jag har haft många dåliga dagar i mitt liv, har varit på botten ett par gånger. Brukar dela med mig av mina sämre dagar här i bloggen också. Men alla de dåliga dagarna har fått mig att uppskatta livet mer och är glad för det jag har. Kommer alltid tillbaka som gladare person <3 Det är inte fel att må dåligt, men det är viktigt hur man tar sig ur de negativa känslorna. Kraaaam <3

 3. Du kanske har nämnt det tidigare (ber om ursäkt isåfall att jag frågar igen! ^^), men hur ser Fokiwaplanerna ut? Har du lagt det på is? Eller kommer det komma några fler kollektioner? 🙂 Älskade dina kläder nämligen och vill mer än gärna kunna köpa igen!

  1. Jag kommer att komma igång med Fokiwa igen så fort Zoirak står på sina egna ben 🙂 Det är så mycket jobb med Zoirak just nu och jag hinner inte göra allt samtidigt. Jag längtar också att Fokiwa kommer igång snart! Har ju förberett kollektionerna och har kontakt med klädesfabriken med jämna mellan rum. Vi kör igång när det finns en lucka! Tack för din kommentar, blir så himla glad när någon nämner att de saknar Fokiwa, Kraaaam <3

   1. Vad roligt att du ska börja med Fokiwa igen! 🙂

   2. Jag längtar sååå! <3

 4. Super snyggt! Njut av fredagen!! Kram från Zurich //Sofia ( http://www.sofiacm.com )

  1. Tack Sofia! Detsamma fina du <3

 5. Hahah härligt att du mår så bra!!! <3

  1. 😀 😀 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *