Anledningen till varför jag smet från jobbet

God kväll käraste läsare, 

Haha, jag smet från jobbet i två timmar idag. Nu måste jag jobba igen det jag har missat. Anledningen till varför jag smet från jobbet är p.g.a. småttingarna som skulle komma hit och leka på lek och bus som ligger i närheten av här vi bor. Jag kunde bara inte hålla mig!
Jag som under veckan har funderat på att skaffa gymkort tror faktiskt att lek och bus kan funka bättre, haha. Jag förstår inte var ungarna får all energi från? Upp och ner, upp och ner för den där rutschkanan och de säger: -MEEERA!! Varje gång de hade åkt ner. Alltså, en hel träningspass blev det kan jag garantera er! Det har varit så himla mysigt att hänga med småttingarna, dels för att de är så underbar och dels för att jag älskar att ha anledningen till att kunna vara barn igen. Ni vet, klättra runt överallt, leka, rulla runt i bollbadet, hoppa på studsmatta och göra saker som man annars inte ”borde” göra som vuxen men som är acceptabelt i barnens sällskap, haha. Åh, vilken underbar fredag! 

Har ni haft en bra dag idag? 

 

Haha, klockren tröja, ”I’m busy exploring” 

6 kommentarer

 1. Eller hur! Gratis gymkort av att leka med och springa efter småttingar! Dock så är min lillkille lite liten än men jag ser fram emot allt bus och pyssel vi ska göra. Dessutom, i alla fall med egna barn, upplever man allt på nytt igen genom sina barns ögon. Nyfikenheten och glädjen över det lilla. Upptäckandet. Det är fantastiskt! ?

  1. Det låter helt underbart Sara, <3 Blev helt varm i kroppen. Pussa lillen från mig! Kram <3

 2. Anledningen till att jag älskar barn ? Man kommer liksom ihåg hur det var själv, nu har en ju glömt hur kul det kunde vara att bli road av minsta lilla!

  Skriver om genusvetenskap och feminism på http://www.zaitzova.com

  1. Eller hur! Man ska behålla barnasinnet tycker jag. Livet blir så mycket roligare 😉

 3. Jag har alltid sagt efter mina två barn att gymkort behöver jag inte för jag har det som gratis i min vardag med mina barn att få sitta ner på kvällen då dom somnat känns ibland som om man varit på gym faktiskt ? och det synns att jag har rört på mig då jag fått muskler av alla matkassar städande och barnlyfftande.

  1. WOW! Haha, verkligen en träning i sig! 😀 Jag kan tänka mig det. Vilken supermamma du är 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *