ZOIRAK RECENSION AV ANH-THU (För asiatiskt hår)

Jag beställde hem Zoirak schampo och balsam från Lyko före jul, och blev sååå glatt överraskad över att jag fick även Zoirak oljan som en extra grej/gåva.

Nu vill jag ta mig lite tid att recensera min upplevelse och jag kan bara börja med att säga att jag är inte alls besviken. 

Nu ser jag istället fram emot varje tillfälle i duschen, eller enkel tvätt av håret för att få kunna använda schampo + balsam + oljan. Jag brukar gilla att tajma tiden för när jag låter båda balsam + oljan verka tillsammans i mitt halv långa vietnamesiska hår. 10 minuter brukar räcka tycker jag, eftersom 15 minuter låter lite för länge då jag kan bli lätt otålig. Varje gång jag använt Zoirak produkter, så känner jag mig som en helt ny människa, helt ärligt, bara doften, och vetskapen om att de är ”rena” och fria från farliga kemikalier.

Balsamflaskan har jag egentligen ingen problem med att få ut innehållet på, då jag brukar ställa den upp och ner mellan olja och schampo flaskan på badkarskanten mot väggen, så finns det alltid ett klick balsam att pressa ut vid användning. (Nu har Zoirak gjort en ny förpackning till balsam som är i tube vilket underlättar väldigt mycket för vårt kalla klimat)

Jag brukade normalt behöva tvätta mitt hår kanske vart 3:e dag förut, eftersom mitt hår brukar bli så snabbt fett och jag har även problem med torr hårbotten. Nu känns det som att mitt hår är mycket mjukare, fylligare, glansigare och detta håller sig ibland upp till en vecka. Då har jag ibland fått skippa balsam + oljan och endast använt schampot p.g.a. tidsbrist på morgonen före jag måste iväg till jobbet i stan.

Den första tiden då jag nyss börjat använda produkterna, så kändes mitt hår lite frissigt, precis den”detox”- effekten som Foki nämnde. Men nu när det gått en tid, och jag enbart använt dina produkter, så är jag hur nöjd som helst med hur mitt hår känns. Det känns mycket friskare, och den enda nackdelen jag kan komma på är att jag nog aldrig kan gå tillbaka till att använda vanlig Ica-schampo igen, hehe. Så jag hoppas verkligen att ni kommer att fortsätta att producera dessa underbara produkter, annars skulle mitt hår bli förtvivlad.

Mitt hår som brukar bli så lätt statisk under vintern, är nu istället lätt och kontrollerbart och jag älskar känslan av att kunna borsta igenom mitt hår som också numera torkar minst 5 gånger så snabbt jämfört med när jag använde billiga schampon. En kul grej, då jag aldrig fönar håret, och gillar att låta det själv torka.

Varma kramar från  en super nöjd Zoirak-kund

/Thu (Instagram @digital_angel85)

_____________________________

Ni kan skicka era recensioner till mig personligen på foki@fokis.se
Tack så himla mycket för er engagemang, det här betyder hela världen för mig! Jag är så himla tacksam att ni vill vara med att påverka och utveckla Zoirak tillsammans med mig. Genom recensioner får vi reda på vad som funkar och inte funkar. Vad vi ska ta bort eller lägga till. Ni vet att jag alltid lyssnar på er! Alltid 

Zoirak produkter finns att köpa hos LYKO, för er som vill testa! Ödmjukaste tack underbara ni!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

I ett samarbete med Zoirak 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *