Behind the scene från plåtningen

Hey solstrålar, 

Jag vill bara visa er lite backstage-bilder från plåtningen som jag gjorde i förrgår. Snart ska vi kicka igång kampanjen och jag längtar längtar och längtar!

Kommer ihåg så himla väl hur jag och Katharina träffades för första gången. Katharina är grundaren för POISE PATTERN som jag kommer att göra kampanjen för. Vi träffades på Lifestyle eventet i Sture Gallerian för någon månad sen, min vän Johan introducerade oss. Jag kommer ihåg hur jag nästan inte pratade med någon annan på eventet då jag blev fascinerad och inspirerad av Katharina, hennes sätt att tänka, budskapet bakom hennes design och andra detaljer som jag aldrig tidigare har tänkt på trots att jag själv designar kläder. Jag blev impad. Jag älskar hur godhjärtad Katharina är. Ni vet hur man ibland kan känna energi från andra människor eller hur? Den energi och känslan som jag fick av henne var hur varm hon är som person. Riktig riktig go!

Nu ett par månader senare jobbar vi tillsammans, och har redan planerat en massa härligheter. Det här är mer än bara ”ett samarbete” faktiskt, jag kommer att berätta allt och lite till för er senare.

Vi körde på spa-tema under plåtningen, naturlig och mycket fokus på själva produkten. Bilderna kommer vi att använda till sociala media och tidningen Lifestyle.

Vi hade så himla kul under plåtningen, det var mycket lek och skratt. 

När jag inte är framför kameran passar jag på att powernappa. 

 #OrganicCotton #SacredGeometry

Längtar till resultat bilderna! 

I ett samarbete med POISE PATTERN

3 kommentarer

  1. Åh, så spännande! Gick in på deras hemsida och älskar deras påslakan. Tyvärr lite väl dyrt för en föräldraledig men fortfarande kul med samarbete. ☺ Kram

  2. Ser ut som en lyckad plåtning. 🙂

  3. Nja, du är snygg men sängkläderna är verkligen inte lugnande. Inte nagot för mig. Kram Foki. //Sofia ( http://www.sofiacm.com )

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *