Min vilodag

Heeey min solstrålar, 

Igår hade jag verkligen den perfekta vilodagen. Jag vaknade, fick frukost i sängen av Bill och tog en powernap efter jag har ätit. Det var tänkt att jag skulle ta 20 minuter powernap men det slutade med 4 timmars powernap!!! Det var då jag insåg att min energi måste ha slukat extra mycket från förra veckan så jag ställde bort datorn och mobiltelefonen, fokuserade på att göra ingenting. Jag ägnade hela dagen med att ligga på soffan, gosade med Baggiz, tittade på serier, lagade ha-mokk-talee (seafood i kokosnöt) och försökte verkligen att inte anstränga mig till någonting. Lite till och från kunde jag inte låte bli att tänka: -Åh, vill få det här bortgjort, vill jobba med det där o.s.v. Men jag tvingade mig själv att inte göra det. Jag lyckades ha en hel dag där jag inte är uppkopplad, där jag hela dagen levde i min pyjamas och brydde mig inte om att kamma håret. Även om jag tycker att mitt jobb är världens roligaste så tror jag att det är nyttigt för mig att kunna koppla borta allt lite till och från också. Man behöver det ibland. Sedan får man ju så mycket inspiration när man är tillbaka i jobbet igen.

Idag har jag jobbat hemifrån i en lugn takt. Försöker organisera inför kommande veckan och hinna ikapp med mailet. Jag ligger efter med mailet just nu. Mina vänner frågade varför jag inte ha någon som gör det här åt mig. Visst, jag har folk som tar hand om vissa områden när det kommer till mail men många mail som jag har idag måste jag gå genom själv eftersom beslutet ligger hos mig.

Efter jobbet ska vi på en spontant födelsedagskalas som vi blev bjuden på för ett par timmar sen. Jag hade egentligen inga planer på att kliva ut från lägenheten idag men vår kompis fyller ju år. Gäller att ta på mig partyjeansen och finnas där för vår fina vän. Aaah, mina måndagar har verkligen varit fullt av överraskningar på den senaste tiden.

Ha en fortsatt underbar dag älskade ni, Kraaam! 

2 kommentarer

  1. Härligt att du kunde ta en dag och bara koppla bort allting!! Jag tror att det är väldigt viktigt att ha såna stunder i vardagen! Brukar du känna stress när du prioriterar bort? Kram <3

  2. Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
    http://nouw.com/heddasöderberg

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *