Gottegris fredag

 Vilken fredag! 

I skrivande stund sitter jag i badet och chillar. Har precis kommit hem. Min fredag har varit i full rulle idag, men kul! Jag började min dag med lite jobb här hemma, sedan åkte jag in till stan för mina möten i vanlig ordning. Mötte även upp Camilla för afternoon tea-dejt och det var sååååå mysigt. Camilla och jag har haft kontakt sen flera månader tillbaka, hon är en vän till en vän till mig och det var liksom dags att ses efter en hel del cyber-snack på facebook. Camilla är en rolig tjej med hjärta på rätt ställe, åh vad jag lärde mig mycket av henne och fick veta saker som jag inte hade någon aning om. Jag älskar älskar älskar att träffa nya människor, får så himla mycket inspiration och det här ska vi definitivt göra fler gånger har vi kommit överens om!
Min kompis Johanna anslöt sen och vi myste en liten stund, visade bilder på våra katter och skrattade massor. När det var dags för Camilla att åka hem efter 3 timmars mys åkte jag och Johanna vidare till Bill och hans kompis Magnus. Johanna åkte sedan hem och fler från vårt kompisgäng anslöt sig, vi åt middag på Tiki room efter det åkte vi vidare till Ballbreaker. Det var tänkt att vi skulle bowla men det slutade med att vi drack te och snackade om livet istället, haha. Det var lika bra tycker jag då min energi sjönk verkligen efter middagen.

Men nu är jag äntligen hemma och ska mysa vidare med Baggiz efter mitt kvällsbad. Han har gått fram och tillbaka på badkarskanten här och ramlade ner precis, hahaha. Man tycker ändå att katter ska vara smidiga men inte vår lilla fluffboll.

God natt kära ni, vi ses imorgon! 

Idag har jag verkligen ätit gott och mått gott! En gottegris är jag! 

5 kommentarer

 1. åååhh vart var ni på den första bilden? se jätte gott ut.

  ha också en fråga, ha du någonsin gjort en resa till abisko nationalpark? kan inte minnas om du skrivit om det eller om du ha varit där? 😀

  1. Vi var på hotel Diplomat 🙂 Ja! Jag har varit där när jag var mindre, innan bloggenstid, men det var länge sen. Ska absolut besöka abisko igen! Kraaam

 2. Wow så gott det såg ut och vilken mysig helg det låter som! Har du ätit på Koh Phangan på Östermalm? Jättemysig thairestaurang där det nästan känns som att man är i Thailand! Sen undrar jag om du har några restaurangtips i Stockholm?:)

  1. Ja! Det har jag! Igår åt vi på Waan thai som också var supermysigt! Jag kan skriva en lista på bästa restauranger sen 🙂 Kram!

   1. Tack så mycket! Jag ska kolla in Waan Thai! ?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *