När e-posten är fullt

Har ni varit med någon gång om att få ett meddelande där det står ”minnet är fullt, frigör utrymme i e-postkorgen”? Åh, jag som rensade inkorgen för ett par månader sen men nu är den full igen. Undrar om alla mail kommer fram när minnet är fullt? Jag kommer ihåg en incident när vi hade egen mailserver och den kraschade p.g.a överbelastning som visade sig senare att det var jättemånga mail som inte kom fram. Hoppas att mina viktiga mail inte hamnar på cyberrymden nu. Väntar nämligen på ett par viktiga mail.

Idag har jag haft en helt vanlig jobbdag, vaknade klockan 6 och jobbat none stop sen dess. Det är mycket som måste göras nu. Alla ledningar vänder sig till mig och jag måste se till att allting rullar som det ska. Wiiih! Så himla kul att det händer saker. Är glad att jag tog en ledig igår, jag övervägde om jag skulle jobba eller inte men jag tog ledig HELA dagen! Det var söndag liksom. Idag har jag istället en massa energi över och jag känner att jag vill köra järnet! Älskar när jag har en massa energi som duracellkanin, jag måste verkligen ta vara på sådana här dagar.

Ha en fortsatt trevlig eftermiddag käraste ni, 

5 kommentarer

  1. Oj vad jobbigt,nej jag har aldrig varit med om det haha <3 Jag tänkte precis skriva ett mail till dig haha ,jag är tjejen som skrev det där deprimerande kommentaren för ungefär ett år sen som du sedan gjorde ett inlägg om. Du sa att du skulle skriva tillbaka när jag pratade med dig på mailen med det hände aldrig men jag förstod såklart att du inte hade tid för det. Men jag undrar om jag kunde få dela några tankar med dig om livet och jobbvis?? jag behöver lite råd och ideer och jag har ingen annan att prata med och jag värderar dina åsikter väldigt högt och jag vet att du kan MYCKET inom arbete. Jag är verkligen på ett stand still i livet och funderar om det är värt att fortsätta kämpa,jag ser inget ljus just nu och jag känner mig allmänt värdelös. Får jag dela några tankar med dig?Kram Mvh Rebecka

    1. Ingen är värdelös här i världen! Kram! ♥

  2. Haha, jag som tycker att det känns mycket när man får 3 mejl i inboxen på en vecka liksom..! ( ; ___ ; )

  3. Hedda Söderberg

    Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
    http://nouw.com/heddasöderberg

  4. Foki, jag har en idé jag jobbar på att förverkliga, jag gick entreprenörskap i gymnasiet så jag kan liksom the basics när det gäller att starta eget, I nuläget känns det som jag har fastnat i min tankebana om man säger så. Jag undrar ifall det hade varit ok att mejla och presentera min idé till dig och få lite feedback? Det hade verkligen hjälp att få respons från någon som hållt på med liknande projekt innan! 🙂 <3 <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *